SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Palm Angels Sale / Dames Schoudertassen

Moncler art director Francesco Ragazzi begon aanvankelijk zijn Palm Angels-project in de vorm van een veelbesproken koffietafelboek, met zwart-wit fotografie van de LA skateboardscène, geschoten door Ragazzi zelf. Het boek, uitgegeven in 2014 door Rizzoli, met een voorwoord geschreven door Pharrell Williams, resulteerde in een debuutklare collectie voor herfst/winter 2015. Zijn ontwerpen kunnen het best worden omschreven als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accessoires.

Meer
Palm Angels Sale / Dames Schoudertassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
12 items

Ontdek Palm Angels Schoudertassen: Een Symbool van Luxe en Stijl

Een Luxueuze Introductie

Stel je voor: je loopt door de straten, de blikken van voorbijgangers rusten op het kunstwerk dat nonchalant over je schouder hangt. Het is niet zomaar een tas; het is een Palm Angels schoudertas. Dit is het accessoire dat niet alleen je outfit compleet maakt, maar ook een verhaal vertelt van luxe, exclusiviteit en moderne rebellie. Palm Angels, een merk dat zich onderscheidt door zijn kunstzinnige benadering van streetwear, tilt met elke tas de definitie van hoogwaardige mode naar een hoger niveau.

De Reis van Palm Angels

Geboren uit de geest van Francesco Ragazzi, begon Palm Angels als een artistiek project dat uiteindelijk uitgroeide tot een gerenommeerd kledingmerk. Met een debuut in 2015, is het merk een ode aan de Californische skatercultuur, gemixt met Italiaanse flair. De schoudertassen zijn een weerspiegeling van deze unieke blend, een samensmelting van casual en high-end mode die je direct herkent aan de iconische Palm Angels esthetiek.

Het Unieke Karakter van Palm Angels Schoudertassen

Een Palm Angels schoudertas is niet zomaar een mode-item; het is een statement. Met een focus op premium materialen zoals soepel leer en duurzaam canvas, tot aan de perfecte stiknaden en de avant-gardistische ontwerpen, elke tas vertegenwoordigt de rebelse ziel van het merk. De tassen zijn ontworpen om zowel functionaliteit als fashion statement te zijn, met genoeg ruimte voor al je essentiële bezittingen, terwijl de onberispelijke stijl de show steelt.

Iconische Collecties

Van de opvallende 'Kill the Bear' collectie die de rebelse geest van Palm Angels belichaamt, tot de subtiele elegantie van de 'Padlock' serie, elke collectie vertelt zijn eigen verhaal. De schoudertassen variëren van gedurfde prints tot minimalistische designs, maar altijd met het kenmerkende Palm Angels-logo zorgvuldig geïntegreerd, hetzij als een opvallend detail of subtiel verwerkt in het ontwerp.

Het Logo als Statement

De trots van het merk, het Palm Angels-logo, is vaak prominent aanwezig op de schoudertassen, als een symbool van luxe en authenticiteit. Of het nu subtiel is ingegraveerd in het leer of gedurfd afgedrukt op de stof, het logo verzekert je ervan dat je een stukje van de Palm Angels-erfenis met je meedraagt.

Maak de Look Compleet

Een Palm Angels schoudertas is meer dan een accessoire; het is een investering in je garderobe en een uitdrukking van je persoonlijke stijl. Deze tassen zijn gemaakt voor de vrouw die haar liefde voor luxe niet onder stoelen of banken steekt en die durft te kiezen voor een opvallend stuk dat haar unieke karakter benadrukt. Is het tijd om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Laat je dan verleiden door de ongeëvenaarde collectie Palm Angels schoudertassen en vind het exemplaar dat jouw modeverhaal compleet maakt.