VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Palm Angels Sale / Dames Tassen

Moncler art director Francesco Ragazzi begon aanvankelijk zijn Palm Angels-project in de vorm van een veelbesproken koffietafelboek, met zwart-wit fotografie van de LA skateboardscène, geschoten door Ragazzi zelf. Het boek, uitgegeven in 2014 door Rizzoli, met een voorwoord geschreven door Pharrell Williams, resulteerde in een debuutklare collectie voor herfst/winter 2015. Zijn ontwerpen kunnen het best worden omschreven als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accessoires.

Meer
Palm Angels Sale / Dames Tassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
16 items

Palm Angels Tassen: Een Symbool van Luxe en Streetwear Chic

Een Vleugje Rebelse Luxe

Stap binnen in de wereld van Palm Angels, waar luxe en streetwear elkaar ontmoeten in een harmonieuze blend van stijl en uitdrukking. Als je op zoek bent naar een tas die niet alleen je essentials draagt, maar ook een statement maakt, dan ben je hier aan het juiste adres. Palm Angels, oorspronkelijk geïnspireerd door de skateboardcultuur van Los Angeles, heeft zich ontpopt tot een toonaangevend merk dat de grenzen van de mode verlegt en zich duidelijk onderscheidt in de luxe kledingsector.

De Oorsprong van Palm Angels

Het verhaal van Palm Angels begon met de Italiaanse fotograaf Francesco Ragazzi, die de Californische skatescene documenteerde en zich liet inspireren door de rauwe energie en het nonchalante cool. Wat begon als een artistiek project, transformeerde in 2015 tot een uniek kledingmerk dat de relaxte vibe van skaters koppelt aan de verfijning van Italiaans design. Palm Angels is synoniem geworden voor de fusie van streetwear met high-end mode, en dit is duidelijk te zien in hun prachtige tassencollectie voor dames.

Design en Kwaliteit van Palm Angels Tassen

Elke Palm Angels tas is een toonbeeld van meesterlijk vakmanschap, gemaakt van de fijnste materialen die luxe uitstralen. Van de gestructureerde silhouetten tot de subtiele versieringen, deze tassen zijn ontworpen voor de moderne vrouw die waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit. De ontwerpen variëren van stoere clutches tot praktische schoudertassen, elk met de karakteristieke Palm Angels flair die speelsheid combineert met een edge.

Iconische Collecties

Herkenbaar aan de iconische Palm Angels logo's en de gedurfde grafische prints, zijn collecties zoals de 'Padlock' en 'Kill the Bear' razend populair geworden. De Padlock-serie, met zijn opvallende slotdetails, geeft een nieuwe draai aan de klassieke tas. Terwijl de Kill the Bear-tassen een onmiskenbare houding vertonen met hun unieke teddybeer-embleem, zijn ze een dappere uiting van individualiteit.

Het Merklogo als Statement

Palm Angels weet hoe het zijn logo moet inzetten: als een symbool van prestige en rebelse luxe. Het logo siert elk ontwerp op een manier die zowel subtiel als opmerkelijk is, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van gouden of zilveren hardware die het merkembleem accentueert. Of het nu discreet is ingegraveerd of prominent aanwezig, het logo is een stempel van kwaliteit en designtrots.

Laat Je Inspireren door Palm Angels

Zijn Palm Angels tassen een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl? Laat je dan inspireren door deze unieke collectie die de geest van streetwear chic belichaamt. Je aankoop van een Palm Angels tas is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in een stukje modecultuur. Voel de kracht van een merk dat met trots de skatestijl van LA en Italiaanse luxe combineert, en maak een statement waar je ook gaat. Shop nu jouw Palm Angels tas en omarm de luxe van de straat.