SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Palm Angels Sale / Dames Handtassen

Moncler art director Francesco Ragazzi begon aanvankelijk zijn Palm Angels-project in de vorm van een veelbesproken koffietafelboek, met zwart-wit fotografie van de LA skateboardscène, geschoten door Ragazzi zelf. Het boek, uitgegeven in 2014 door Rizzoli, met een voorwoord geschreven door Pharrell Williams, resulteerde in een debuutklare collectie voor herfst/winter 2015. Zijn ontwerpen kunnen het best worden omschreven als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accessoires.

Meer
Palm Angels Sale / Dames Handtassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
4 items

Palm Angels Handtassen: Een Symbool van Luxe en Eigenzinnigheid

Een Toonbeeld van Street Luxe

Stel je voor: je loopt door de straten, een frisse bries speelt met je haren en aan je arm bungelt een tas die meer zegt dan duizend woorden - een Palm Angels handtas. Dit merk, dat de grenzen van high-end streetwear en luxe moeiteloos doet vervagen, heeft een plek veroverd in de harten van modebewuste vrouwen over de hele wereld. En waarom? Omdat elke Palm Angels tas niet alleen een accessoire is, maar een statement van zelfexpressie en ongeëvenaarde kwaliteit.

De Reis van Rebel tot Icoon

Palm Angels begon als een artistiek project van de Italiaanse fotograaf Francesco Ragazzi en groeide uit tot een label dat bekend staat om zijn rebelse benadering van luxe. Met een debuut in 2015, veroverde het merk al snel de modewereld met zijn skate-cultuur geïnspireerde esthetiek. De handtassen van Palm Angels zijn een weerspiegeling van de eclectische en avant-gardistische geest van het merk, waarbij elke collectie een nieuw hoofdstuk in de rijke historie vertelt.

Unieke Eigenschappen van Palm Angels Handtassen

Een Palm Angels handtas is niet zomaar een tas. Het is een kunstwerk, vervaardigd uit de meest verfijnde materialen. Denk aan boterzacht leer, gedurfde grafische prints en hardware die gezien mag worden. De tassen zijn zowel praktisch als esthetisch verbluffend, met ruime compartimenten en vakken die je waardevolle spullen veilig bergen. Het iconische Palm Angels logo prijkt trots op elke tas, vaak als een subtiele gouden lettering die het minimalistische design accentueert.

De Collecties die Harten Veroveren

Van de gestroomlijnde 'Padlock' serie tot de speelse 'Kill the Bear' collectie, Palm Angels handtassen zijn er in diverse uitvoeringen die elk seizoen weer een nieuwe kant van het merk laten zien. De 'Recovery' lijn, met zijn sportieve strepen en nonchalante silhouetten, heeft een bijzondere plek onder liefhebbers van het merk, terwijl de 'Palm' collectie met zijn levendige patronen en kleuren de essentie van Palm Angels' geestdrift weerspiegelt.

Het Logo als Stempel van Authenticiteit

Bij Palm Angels is het logo meer dan een merkteken; het is een embleem van een levensstijl. Subtiel aangebracht op de meest strategische punten van de tas, dient het als een stille knipoog naar de kenner. Het is dit soort details die de handtassen van Palm Angels transformeren van alledaagse objecten naar draagbare kunst.

Een Uitnodiging tot Stijl

Het bezitten van een Palm Angels handtas is meer dan een luxe; het is een reis naar zelfontdekking en een viering van individualiteit. Laat je niet langer verleiden door de alledaagsheid en kies voor een tas die even uniek is als jij. Ontdek vandaag nog onze collectie en vind de Palm Angels handtas die niet alleen je outfit, maar ook je ziel completeert.