Weet je, soms heb je gewoon een vest nodig. Bijvoorbeeld zo’n cardigan met knoopjes. Is namelijk vederlicht, maar warmt toch ook op. Ideaal voor als je een shirtpersoon bent. Ook handig: je stopt ‘m even in je tas en wanneer het nodig is gooi je ‘m gauw over je lijf. Drykorn creëert ook hier weer op en top mannelijk, no-nonsense materiaal. In bijvoorbeeld donkerblauw, zwart en leemgroen.

Een multifunctionele look
Als je dan toch zo’n vest overweegt, mogen we je dan ook van stijladvies voorzien? Ja? Kijk: je neemt het donkerblauwe exemplaar met kraag en knoopjes. Deze look is geschikt voor kantoor, thuiswerk maar ook voor die afspraak buitenshuis. Afijn, draag eronder een wit, kraagloos shirt. Erbij een donkerblauwe pantalon en van die cognackleurige loafers met kwastjes. Hoe chic!

Dat is ook wat waard
Met een paar clicks ben je zo bij de andere items van dit label. Je weet wel, de jeans, jassen, shirts, truien enzovoorts. Ze zijn allemaal in het Drykorn sausje gedoopt. Dus zijn ze ruig, mannelijk, zonder nonsens. En natuurlijk van verfijnde materialen zoals suède, wol, linnen en leder. Je vormt er in een handomdraai, haast zonder nadenken, een gesofisticeerde look mee. En dat is ook wat waard.

Terug naar boven