Je wist het misschien niet, maar EA7 maakt onderdeel uit van Emporio Armani. Inspiratie is afkomstig van de Oekraïense voetballer Andriy Shevchenko, die bij AC Milan speelde met rugnummer 7. Hij was Armani’s muze, zou je kunnen zeggen. Anyway, toen ontstonden dus ook deze prettige vesten. Verfijnd, tijdloos en sporty. Geschikt voor over een basic T-shirt, maar dus ook voor over een chic overhemd.

Mooi gelijkspel
Ze zijn er in zwart, in antraciet of marineblauw. En dat zijn ideale kleuren wanneer het op matchen aankomt. Maak er een spel van – en combineer de mooiste tinten bij elkaar. Laat zwart een wedstrijdje tegen wit spelen. Dan draag je bijvoorbeeld een zwart vest, een wit T-shirt, een zwarte broek en witte sneakers. Lijkt ons een mooi gelijkspel.

Volledige garderobe
Met Andriy in gedachte ontwierp de heer Armani nog meer fijne kledingstukken. Zoals vesten, broeken, jassen. Maar ook heerlijk warme truien en zelfs badmode. Het ene ontwerp sober en het andere juist energiek. Zijn ze knap genoeg voor jou; dan dompel je met gemak je volledige garderobe erin onder.

(19)
Terug naar boven