Dat zit wel heel erg lekker, zo’n trui van EA7. Een pluspunt: een aantal exemplaren is ook nog eens zo stijlvol als wat. En komt dat even goed uit, sla je er zo een drietal in. Kies dan wel voor de grijze of de zwarte. Liefst zonder logo, voor optimale tijdloosheid. Die trek je ook lekker aan. Als je bijvoorbeeld zo’n chill-avondje op de bank thuis hebt.

Let hier even op
Een verantwoorde trui-outfit bestaat uit een aantal elementen. Ten eerste: het materiaal. Dat zit bij EA7 wel goed. Daarnaast controleer je of het item jou goed past. Of het niet te kort, te strak of te klein zit. Nee? Oké. Is ie ook schoon? Prima. Match jouw trui met stoere jeans of een elegante kakikleurige chino. Witte sneakers eronder en klaar.

Nog meer lekkers
Naast die comfortabele truien heeft EA7, het Italiaanse label dat een onderdeel vormt van Armani, nog meer lekkers. Voor alle seizoenen. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de polo’s, de schoenen,de vesten of de badmode. Zoek je nog naar een leuke designer-mix? Verwijzen wij je door naar Philippe Model, Givenchy, Adidas en Rick Owens. Succes!

(46)
Terug naar boven