De truien variëren an sich niet zo heel veel van My Brand’s T-shirts. Ze zijn bestempeld met eenzelfde opdrukken. Herkenbare afbeeldingen. Met een vleugje grappig, stoer en sexy. Geheid dat je de aandacht met zo’n stuk trekt. Los daarvan: deze truien zijn bijzonder comfortabel, casual en modern. En gekleed, laten we dat vooral niet vergeten! Ze maken je outfits helemaal af.

Hoe draag je ‘m?
Er zijn truien met capuchon en truien zonder. Die zonder noemen we ook wel sweaters. De vraag is: hoe draag je zo’n sweater. Stel je neemt de grijze met print. Draag ze dan met donkerblauwe jeans, witte sneakers (ook die hebben we) en een wit overhemd dat je tot boven dichtknoopt. Daaroverheen dan die sweater. De afbeelding of tekst spat ervan af. Echt wel.

Je zoekt naar meer
Hoodies, knitwear, sweaters: My Brand heeft behoorlijk wat opties als het op truien aankomt. Afijn, je hebt een keuze kunnen maken. Maar je zoekt nog naar meer. Naar een complete outfit, welteverstaan, het liefst van My Brand. Nou, dát kan. Je ziet hieronder in het rijtje nog meer van dit label. Zoals broeken, jassen, mutsen, shirts en jeans. Gaat uw gang.

(30)
Terug naar boven