Dus jij bent een sportief type en zoekt naar een stijlvolle jas? Kom, kijk eens even mee bij de items van EA7. Qua silhouet, kleur en stof garanderen ze draagplezier. Neem dit gewatteerde exemplaar met muts. Vederlicht, maar toch ook warm. En door de zwarte kleur met blauwe belijningen tegelijkertijd knap, cool, smaakvol. Lees verder om erachter te komen hoe je ‘m het beste draagt.

Off-duty chic in 5 minuten
Hier een donkerblauwe, gewatteerde jack met muts. Een jas behoort bij je outfit, dus kijk even naar het totaalplaatje – of het klopt. Wat altijd kan: een donkere denim, lederen derby schoenen in cognackleur, een wit overhemd met daaroverheen een zandkleurige gebreide sweater. Nu nog die jas en hopla: off-duty chic in vijf minuten.

Complete sporty lifestyle
EA7, een label van Armani, heeft meer dan luxe bodywarmers en jackets. Ze vertegenwoordigen de complete sporty lifestyle. Dan kun je denken aan het volgende. Schoenen, shirts, truien, vesten, broeken, badmode. Allemaal in stijlbewuste tinten en van verfijnde materialen. En is dat even fijn! Heb je geen shopstress meer; sla je gewoon alles in van dit label.

(68)
Terug naar boven