VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Golden Goose / Dames Schoudertassen

Alessandro Gallo en Francesca Rinaldo waren extreem creatief. Mode zat in hun bloed. Toen een vriend, een bekende Venetiaanse kleermaker, een aantal van hun eerste ontwerpen tot uitvoering bracht, ontstond Golden Goose. Het doel van de twee designers was het combineren van elegantie en moderniteit. Het geheim van Golden Goose is zoals zij zelf zeggen ‘de mix tussen Italiaanse kenmerken en Britse stijlen, met een vleugje avant-garde en zeer nauwkeurig oog voor detail.’ Nieuwsgierig geworden? Scroll down!

Meer
Golden Goose / Dames Schoudertassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
11 items

Golden Goose Schoudertassen: Waar Stijl en Nonchalance Elkaar Ontmoeten

Een Symbool van Luxe Nonchalance

Als je het hebt over het summum van nonchalante luxe, dan heb je het ongetwijfeld over de schoudertassen van Golden Goose. Dit Italiaanse kledingmerk, bekend om zijn ambachtelijke benadering en onderscheidende flair, heeft een collectie schoudertassen die jouw stijl onmiddellijk naar een hoger niveau tilt. Met een Golden Goose schoudertas aan je zijde straal je een zorgeloze elegantie uit die zowel op de straten van Milaan als Amsterdam bewondering oogst.

Een Rijke Geschiedenis van Creativiteit

Golden Goose heeft sinds de oprichting in 2000 de modewereld veroverd met zijn mix van Italiaanse vakmanschap en moderne originaliteit. Het merk begon met een focus op handgemaakte schoenen, maar al snel breidde het zijn horizon uit met kleding en natuurlijk, tassen. De schoudertassen van Golden Goose zijn een perfect voorbeeld van hoe het merk traditionele technieken combineert met een innovatieve twist.

De Signatuur van Golden Goose

Wat maakt een Golden Goose schoudertas zo bijzonder? Het zit hem in de details: het hoogwaardige leer dat mooier wordt met de tijd, de subtiele, maar herkenbare logo-details, en de vaak handmatig aangebrachte 'distressed' afwerkingen die elke tas karakter geven. Een Golden Goose schoudertas is niet zomaar een accessoire; het is een statement van jouw individuele stijl en waardering voor kwaliteit.

Iconische Collecties

Of je nu valt voor de nieuwste collectie met zijn frisse interpretaties van de klassieke schoudertas, of dat je een vintage hart hebt en zwicht voor een tas uit een eerdere lijn die de tand des tijds moeiteloos heeft doorstaan, Golden Goose biedt voor ieder wat wils. Van de gewaagde 'Star Bag' tot de verfijnde 'Equipage' serie, elke collectie vertelt zijn eigen verhaal terwijl het trouw blijft aan de Golden Goose filosofie.

Het Logo als Subtiel Statement

Golden Goose heeft een unieke manier om hun logo te integreren in hun schoudertassen. Vaak subtiel en altijd stijlvol, vind je het logo terug als een kleine gouden afdruk, een fijn gestikt patroon of zelfs als een artistiek element dat naadloos overgaat in het ontwerp van de tas. Dit zorgt ervoor dat je tas herkenbaar is zonder te overheersend te zijn, perfect voor de vrouw die houdt van understated luxe.

Maak de Look Compleet

Een Golden Goose schoudertas is meer dan alleen een praktisch item; het is een sleutelstuk dat je look verrijkt en je onderscheidt van de massa. Verwen jezelf met de verfijnde durf van Golden Goose en ontdek hoe deze tassen je dagelijkse outfits transformeren in uitingen van pure klasse. Wacht niet langer en geef je garderobe de upgrade die het verdient met een exclusieve Golden Goose schoudertas.