MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Dior / Dames Schoudertassen

Dior, ook wel bekend als Christian Dior, was een bekend modeontwerper, die overleed in 1957. Christian Dior kleedde vrouwen op een stijlvolle en vrouwelijke wijze. Het merk Dior staat als een huis in de hedendaagse mode-industrie. Vandaag de dag verkoopt het merk niet alleen dameskleding, maar ook herenkleding, make-up, sieraden, accessoires, parfum, dames- en herenschoenen. Zijn kleding wordt gedragen door rijke celebrities, modellen en zakenlui die nog steeds overtuigd zijn van de kwaliteit en klasse die het merk uitstraalt.

Meer
Dior / Dames Schoudertassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

Ontdek de Elegante Wereld van Dior Schoudertassen voor Dames

Een Symbool van Luxe aan Je Schouder

Stel je voor: een accessoire dat niet alleen je outfit complementeert, maar ook een verhaal van luxe en finesse vertelt. Dior schoudertassen voor dames zijn meer dan alleen een praktisch item; ze zijn een statement van stijl en elegantie. Als je jezelf wilt onderscheiden met een tijdloze klasse, biedt Dior's assortiment aan schoudertassen precies dat gevoel van exclusiviteit en verfijning.

De Rijke Geschiedenis van Dior

Dior, opgericht in 1946 door de legendarische Christian Dior, heeft een rijke historie die doordrenkt is met innovatie en transformatie van de mode-industrie. Van revolutionaire silhouetten tot iconische parfums, elk Dior-product heeft een erfenis van luxe en aandacht voor detail. De schoudertassen van Dior zijn geen uitzondering en belichamen de visie van het merk op vrouwelijke elegantie en comfort.

De Signature Look van Dior Schoudertassen

Elke Dior schoudertas is herkenbaar aan haar unieke ontwerp en ongeëvenaarde kwaliteit. Van het zachte, soepele leder tot de nauwgezette afwerking, elke tas is een kunstwerk. De kenmerkende stijlen, zoals de Saddle Bag of de Lady Dior, tonen de innovatieve geest van het merk, terwijl ze trouw blijven aan de klassieke esthetiek die Dior definieert.

Icoon van de Mode: De Dior Schoudertas Collecties

Beroemde collecties zoals de 'Diorama' en 'Montaigne' laten zien hoe Dior schoudertassen een cultstatus hebben bereikt. Met hun onderscheidende slotjes, kettingriemen en het subtiele gebruik van het Dior-logo, zijn deze tassen een must-have voor fashionista's en liefhebbers van haute couture over de hele wereld. Het merk blijft verrassen met nieuwe collecties die zowel de erfgoed als innovatie van Dior vieren.

Een Subtiele Toets van Luxe: Het Dior Logo

Het Dior-logo is synoniem met luxe, en op de schoudertassen wordt het vaak subtiel maar onmiskenbaar gepresenteerd. Of het nu gaat om een ingetogen reliëf, een charmant hangslotje of een elegant metalen embleem, het logo verhoogt de status van de tas en bevestigt de authenticiteit van jouw investering in topmode.

Waarom Kiezen voor een Dior Schoudertas?

Investeren in een Dior schoudertas betekent investeren in een stuk geschiedenis, kwaliteit en design dat met de tijd alleen maar waardevoller wordt. Het is een keuze voor schoonheid en functionaliteit, verpakt in een symbool van mode-excellentie. Ontdek nu de collectie en vind de Dior schoudertas die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.