VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Birkenstock / Dames Sandalen

Birkenstock is een wereldwijd bekend merk. Birkenstock is niet alleen een van de top vijf wereldwijde schoenenmerken, het is ook een van de bekendste Duitse merken ter wereld. Met ongeveer 3000 werknemers is dit traditierijke familiebedrijf van de zesde generatie ook de grootste werkgever van de Duitse schoenenindustrie. Ze creëren producten die het leven van hun klanten gemakkelijker en beter maakt. Hun kernproduct is het unieke, anatomisch gevormde voetbed. Birkenstock heeft het voetbed uitgevonden en heeft ook de betekenis gevormd van de term "voetbed", die tegenwoordig zo gewoon is. Het voetbed is niet alleen een uniek, revolutionair productconcept dat de weg vrijmaakte voor een compleet nieuwe markt. Het is ook een kernidee en een referentiepunt voor alles wat ze doen. Nu en in de toekomst.

Meer
Birkenstock / Dames Sandalen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
24 items

Birkenstock Sandalen: Iconisch Comfort voor Dames

Stap in Comfort en Stijl

Voel je elke stap dichter bij de natuur met Birkenstock sandalen - een synoniem voor comfort, duurzaamheid en onbetwistbare stijl. Als je op zoek bent naar schoeisel dat je voeten ondersteunt en tegelijkertijd je modegevoel versterkt, dan nodigen wij je uit om de wereld van Birkenstock te ontdekken. Met een erfgoed dat terugreikt tot de 18e eeuw, zetten deze sandalen de standaard voor premium voetcomfort en ecologische mode.

Een Erfenis van Innovatie en Kwaliteit

Het verhaal van Birkenstock begint bij Johann Adam Birkenstock, die in 1774 als schoenmaker werd geregistreerd in het Duitse dorpje Langen-Bergheim. Wat volgde was een reis van innovatie, met de ontwikkeling van het befaamde voetbed in de jaren '30. Dit anatomisch gevormde voetbed werd de hoeksteen van het merk en zorgde ervoor dat Birkenstock synoniem werd met comfort.

Uniek Design en Ongeëvenaarde Kwaliteit

Birkenstock dames sandalen zijn meer dan alleen schoenen; het zijn meesterwerken van vakmanschap. Elk paar is gemaakt met selecte, hoogwaardige materialen zoals leer, kurk en latex, die samen het kenmerkende Birkenstock voetbed vormen. Dit voetbed past zich aan de contouren van je voet aan en biedt ongeëvenaard comfort. De sandalen zijn afgewerkt met verstelbare gespen voor een persoonlijke pasvorm en een minimalistisch, chic design dat elke outfit complementeert.

Collecties die Voetstappen Verhalen Vertellen

Van de tijdloze Arizona met zijn dubbele bandjes tot de elegante Gizeh met een verfijnde teen scheider, Birkenstock biedt een verscheidenheid aan stijlen en collecties die mode en functie samenbrengen. Nieuwe collecties zoals de Papillio lijn voegen een modieuze twist toe met gedurfde prints en verhoogde zolen, terwijl de klassiekers zoals de Madrid blijven boeien met hun eenvoudige elegantie.

Een Logo dat Staat voor Duurzaamheid

Het Birkenstock logo - eenvoudig en herkenbaar - is meer dan een merkteken; het is een belofte van kwaliteit en natuurlijke materialen. Subtiel geïntegreerd in elk paar sandalen, staat dit logo voor een levensstijl die comfort en bewust leven omarmt.

Jouw Stap naar Duurzaam Comfort

Birkenstock sandalen zijn een investering in je welzijn en een stap naar een duurzamere wereld. Met hun tijdloze ontwerp, ongeëvenaarde comfort en toewijding aan ecologische verantwoordelijkheid, bieden Birkenstock sandalen voor dames een ervaring die verder gaat dan gewoon lopen. Ontdek nu de collectie en laat je voeten de liefde voelen die ze verdienen.