VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Tom Ford / Dames Schoenen

Tom Ford is geboren in Austin, Texas, maar is voornamelijk opgegroeid in Sante Fe, New Mexico. Tijdens zijn tienerjaren is hij verhuisd naar New York en heeft zich ingeschreven op de New York University om in eerste instantie cursussen te volgen in kunstgeschiedenis. Hij verlegde later zijn studies om zich te concentreren op architectuur aan de Parsons School of Design in New York en Parijs, en voltooide zijn opleiding aan Parsons in New York. In 1990 verhuisde Tom Ford naar Milaan om zich bij Gucci aan te sluiten als ontwerper van dameskleding. In 1992 werd hij Design Director en in 1994 werd hij benoemd tot Creative Director van Gucci. Jaren later, in 2005, kondigde hij de oprichting van het merk Tom Ford aan. Tom Ford werd in deze onderneming vergezeld door de voormalige president en CEO van Gucci, Domenico de Sole. Tom Ford is zeer populair bij de sterren, maar eigenlijk gaat bij iedereen wel een belletje rinkelen. Hij staat voornamelijk bekend om zijn zonnebrillen. Wist je trouwens dat James Bond in iedere film een zonnebril van Tom Ford draagt?

Meer
Tom Ford / Dames Schoenen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
15 items

Tom Ford Dames Schoenen: Een Symbool van Luxe en Verfijning

Een Stap in de Luxe Wereld van Tom Ford

Stel je voor: met elke stap die je zet, voel je de kracht en de finesse van pure luxe. Dat is wat Tom Ford dames schoenen met zich meebrengen. In de wereld van high-end mode, onderscheidt Tom Ford zich met een onmiskenbare combinatie van moderniteit en tijdloze elegantie. Maar wat maakt Tom Ford's schoenencollectie zo speciaal? Het antwoord ligt in de sublieme kwaliteit, het innovatieve design en de exclusieve uitstraling die synoniem staan voor het merk.

Van Visie tot Icoon: De Geschiedenis van Tom Ford

Tom Ford, de man die bekend staat om zijn vermogen om klassieke glamour opnieuw te definiëren, heeft een merk opgebouwd dat de essentie van luxe mode belichaamt. Sinds zijn oprichting in 2005, heeft Tom Ford de modewereld getransformeerd met zijn gedurfde esthetiek en nauwgezette aandacht voor detail. De schoenenlijn voor dames, gelanceerd als onderdeel van zijn brede mode-imperium, is een weerspiegeling van zijn visie op moderne vrouwelijkheid: krachtig, verfijnd en altijd in stijl.

Karakteristieken die je Voeten doen Spreken

Wat maakt Tom Ford's dames schoenen zo uniek? Het begint bij het selecte gebruik van premium materialen zoals soepel Italiaans leder, fluweelzacht suède en innovatieve accenten zoals opvallende hardware. Het designproces is een ode aan precisie, waarbij elke naad, elke lijn en elke hakhoogte zorgvuldig wordt overwogen om een ongeëvenaard comfort en stijl te garanderen. Of je nu valt voor de iconische stiletto's, elegante laarzen of de verfijnde flats, elk paar schoenen is een toonbeeld van de esthetiek die Tom Ford zo geliefd maakt.

Collecties die de Tijd Trotseren

Tom Ford's schoenencollecties voor dames zijn divers en toch consistent in hun luxueuze uitstraling. Van de 'Padlock' pumps, beroemd om hun gouden slotdetail, tot de 'Disco' stilettos die glitter en glamour uitstralen, elke lijn biedt een eigen verhaal. Recentelijk heeft de 'TF' sneakerlijn een nieuwe dimensie toegevoegd aan de collectie, waarmee de Tom Ford vrouw ook in haar casual momenten de perfecte mix van comfort en luxe vindt.

Een Logo dat Spreekt Zonder te Schreeuwen

Tom Ford begrijpt de kunst van subtiele branding. Het merklogo is vaak discreet maar toch onmiskenbaar aanwezig, ingegraveerd in de zool of als een kleine, elegante gouden plaat op de hak. Deze benadering zorgt ervoor dat het design van de schoen altijd de hoofdrol speelt, terwijl het merk toch een onuitwisbare indruk achterlaat.

Treed toe tot de Exclusieve Cirkel van Tom Ford

Investeren in een paar Tom Ford dames schoenen is meer dan een aankoop; het is toetreden tot een exclusieve cirkel van modebewuste individuen die waarde hechten aan kwaliteit en design. Of je nu een verklaring wilt afleggen op een gala, je zakelijke garderobe wilt versterken of simpelweg je dagelijkse look wilt opwaarderen, Tom Ford biedt schoeisel dat elke outfit naar een hoger niveau tilt. Voel je de aantrekkingskracht al? Ontdek vandaag nog onze collectie en ervaar de transformatieve kracht van Tom Ford schoenen.