MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Crocs / Dames Schoenen

De schoen is oorspronkelijk ontwikkeld als bootschoen. Het eerste model geproduceerd door Crocs, de Beach, werd onthuld in 2001 op de Fort Lauderdale Boat Show in Florida, en de 200 paar die destijds werden geproduceerd, waren uitverkocht. Sindsdien heeft het 300 miljoen paar schoenen verkocht.

Meer
Crocs / Dames Schoenen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
63 items
1 / 2

Ontdek de Wereld van Comfort en Stijl met Crocs Dames Schoenen

Welkom in de Comfortzone

Stap binnen in een wereld waar comfort koningin is en stijl de kroon draagt. Crocs dames schoenen zijn een symbool geworden van ongeremde zelfexpressie en praktische elegantie. Deze schoenen, bekend om hun unieke design en ongeëvenaard comfort, nodigen je uit om het alledaagse met gemak en flair te trotseren. Maar hoe onderscheidt Crocs zich in de verzadigde markt van dames schoenen? Het antwoord ligt in hun innovatieve materiaal, Croslite™, en hun toewijding aan functionaliteit, zonder in te leveren op stijl.

Van Bescheiden Begin tot Iconisch Merk

Crocs begon zijn reis in 2002 met een enkel model, de Classic Clog, die al snel de wereld veroverde door zijn veelzijdigheid en comfort. Sindsdien heeft het merk zich ontwikkeld en verbreed met een assortiment aan stijlen geschikt voor elke gelegenheid – van de relaxte zondag tot de dynamische werkdag. Crocs heeft zich niet alleen gevestigd als een leider in casual schoeisel, maar ook als een innovator in de modewereld, continu de grenzen verleggend van wat mogelijk is met comfortabele schoenen.

Uniek in Comfort, Stijl en Innovatie

Elke Crocs schoen is een toonbeeld van de toewijding aan comfort, gemaakt van het gepatenteerde Croslite™ materiaal dat zich kenmerkt door lichtheid en duurzaamheid. Bovendien zijn Crocs schoenen antimicrobieel en geurbestendig, waardoor ze perfect zijn voor langdurig gebruik. Het assortiment strekt zich uit van de iconische klompen tot verfijnde sandalen, stijlvolle flats en zelfs elegante hakken, allemaal ontworpen met hetzelfde comfortabele DNA waar Crocs om bekend staat.

Bekende Lijnen en Trendsettende Collecties

Crocs heeft verschillende collecties die de harten van velen hebben gestolen. De Classic Collection blijft onverminderd populair, terwijl de LiteRide™ lijn de laatste innovatie in comfort aanbiedt met nog zachtere en lichtere materialen. En laten we de opvallende samenwerkingen niet vergeten, zoals Crocs x Balenciaga, die de modewereld op zijn kop zette met een haute couture-versie van de bescheiden Crocs.

Een Logo Dat Staat Voor Meer Dan Alleen Schoenen

Het Crocs logo, een simpel maar herkenbaar beeldmerk, staat symbool voor een levensstijl van gemak en plezier. Het is vaak subtiel geïntegreerd in het ontwerp van de schoen, of het nu gaat om een klein embleem aan de zijkant of een charmante Jibbitz™ schoenbedel die je persoonlijke stijl accentueert.

Maak Jouw Stap Naar Comfort en Stijl

Het is tijd om jezelf te verwennen met de ultieme combinatie van comfort en stijl. Crocs dames schoenen zijn meer dan alleen een praktische keuze; ze zijn een statement van zorgeloze elegantie en persoonlijke expressie. Of je nu gaat voor de tijdloze Classic Clog of een gedurfde limited edition, elke stap die je zet in Crocs is een stap vol zelfvertrouwen en comfort. Bekijk onze collectie vandaag nog en vind jouw perfecte paar Crocs.