MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Heron Preston / Dames Jassen

Heron Preston is artiest, creatief directeur, kledingontwerper en DJ. Onder jongeren wordt hij gezien als een cultureel icoon. Preston heeft al veel samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Nike, Kanye West en Virgil Abloh. Zijn kledingmerk kenmerkt zich als jong en trendy. Op zijn kledingtukken laat hij expres grote labels plaatsen waaraan zijn merk goed te herkennen is; hoe grover hoe beter. Heron Preston is voor zowel heren als dames beschikbaar.

Meer
Heron Preston / Dames Jassen
Filters:
item

Verken de Wereld van Heron Preston Damesjassen

Een Nieuw Hoofdstuk in Luxe Outerwear

Stap binnen in de wereld van Heron Preston, waar mode meer is dan alleen kleding - het is een uitdrukking van kunst en persoonlijkheid. Als je op zoek bent naar een jas die niet alleen warmte biedt, maar ook een statement maakt, dan is de collectie damesjassen van Heron Preston jouw ultieme bestemming. Elk stuk weerspiegelt de innovatieve geest van het merk, die zich onderscheidt door een unieke fusie van streetwear en luxe. Laat je leiden door ons en ontdek waarom Heron Preston een pionier is in de hedendaagse kledingsector.

De Reis van Heron Preston

Heron Preston heeft zich sinds de oprichting ontpopt als een merk dat de conventies van de mode-industrie uitdaagt. De oprichter, een creatieve kracht met ervaring in zowel de kunstwereld als de modescene, lanceerde het merk met het idee om kleding te creëren die de grenzen tussen verschillende culturen en stijlen doet vervagen. Deze benadering heeft geresulteerd in een opmerkelijke evolutie van het merk, dat bekend staat om zijn eclectische en avant-gardistische designs.

De Signatuur van Heron Preston Jassen

Heron Preston jassen zijn meer dan alleen een beschermende laag; ze zijn een canvas van creativiteit. Kenmerkend voor het merk zijn de hoogwaardige materialen, gewaagde graphics en het onmiskenbare oranje label dat vaak dient als een subtiele, maar herkenbare handtekening. Van oversized parka's tot verfijnde bomberjassen, elke jas is ontworpen met een aandacht voor detail die je zelden ergens anders zult vinden. Het draait allemaal om de mix van comfort en high-fashion esthetiek die Heron Preston tot een favoriet maakt bij modeliefhebbers wereldwijd.

Iconische Collecties

Of je nu de voorkeur geeft aan de stoere uitstraling van de 'Handle With Care'-collectie of de innovatieve benadering van de 'NASA'-lijn, Heron Preston heeft een reeks collecties die elk hun eigen verhaal vertellen. De jassen zijn vaak verrijkt met grafische patches en prints die refereren aan popcultuur, technologie en duurzaamheid - thema's die het merk na aan het hart liggen. Het is deze combinatie van betekenisvolle inhoud en hoogstaand design die elke collectie doet uitblinken.

Het Iconische Merklogo

Heron Preston's logo is meer dan alleen een naam; het is een symbool van cultuur en authenticiteit. Op ingenieuze wijze geïntegreerd in elk ontwerp, vind je het logo terug op plaatsen die zowel subtiel als opvallend zijn - van geborduurde details op de mouw tot grootse prints op de rug. Het toont de trots van het dragen van een merk dat durft te innoveren en zichzelf continu opnieuw uitvindt.

Maak Een Statement met Heron Preston

Het kiezen van een Heron Preston jas is een keuze voor individualiteit en kwaliteit. Laat je dit seizoen verleiden door het vakmanschap en de visionaire ontwerpen die je garderobe naar een hoger niveau tillen. Ontdek de collectie nu en vind jouw perfecte Heron Preston damesjas om een statement te maken dat even krachtig is als jouw persoonlijkheid. Bezoek onze webshop en ervaar de luxe van Heron Preston.