SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

COURREGES / Dames Jassen

Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
12 items

COURREGES Damesjassen: Een Iconische Mix van Mod en Moderniteit

Een Stijlvolle Revolutie in Jouw Garderobe

Stel je voor: een jas die niet alleen de kou trotseert, maar die ook iedere outfit een dosis Franse chic geeft. COURREGES, het merk dat in de jaren '60 de mode-industrie op zijn kop zette met futuristische ontwerpen, heeft een collectie damesjassen die jouw hart sneller laat kloppen. Met een erfgoed dat de kracht van vernieuwing omarmt, onderscheidt COURREGES zich door jassen aan te bieden die zowel tijdloos als vooruitstrevend zijn.

De Tijdloze Reis van COURREGES

André Courrèges, de man achter het merk, was een visionair die de regels van de haute couture durfde te herschrijven. Hij introduceerde een esthetiek die zowel speels als strak was, wat resulteerde in kleding die de vrijheid van de vrouw viert. COURREGES is synoniem voor innovatie en een ongeëvenaarde vooruitgang in design, materialen en snit, en blijft daarmee een inspiratiebron voor velen in de mode-industrie.

Unieke Eigenschappen van COURREGES Jassen

Elke jas van COURREGES is een kunstwerk. Van de iconische A-lijn silhouetten tot de moderne interpretaties van de klassieke trenchcoat, de jassen zijn gemaakt met een ongekende aandacht voor detail. Materialen van de hoogste kwaliteit zorgen voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. Het design weerspiegelt een verfijnde smaak en een sterke persoonlijkheid, perfect voor de vrouw die zowel elegantie als comfort belangrijk vindt.

De Collecties: Van Vintage Tot Hedendaags

COURREGES heeft een breed scala aan jassen, van de historische collecties die de mod-revolutie van de jaren '60 belichamen tot de nieuwste lijnen die minimalisme en functionaliteit benadrukken. De Space Age-collectie, met zijn geometrische vormen en futuristische flair, blijft een favoriet, terwijl recente collecties zoals de Eco-Friendly lijn de nadruk leggen op duurzaamheid zonder in te boeten aan stijl.

Het Iconische Logo: Een Symbool van Prestige

Het COURREGES-logo, vaak subtiel maar altijd herkenbaar, is een teken van kwaliteit en exclusiviteit. Op de jassen wordt het logo soms als een discreet detail toegevoegd, zoals een elegant plaatje op de mouw of als onderdeel van een all-over print. Het logo bevestigt de authenticiteit van het kledingstuk en jouw keuze voor een merk dat staat voor innovatie en klasse.

Verwen Jezelf met een COURREGES Jas

Een COURREGES jas is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in stijl en identiteit. Het is een belofte van kwaliteit en een ode aan de vrouwelijke kracht. Laat je verleiden door de elegantie van COURREGES en maak een statement dat de essentie van jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Ontdek de collectie nu en vind de jas die niet alleen de trends doorstaat, maar ook de toets van tijd.