Purewhite Sale

Purewhite is een lifestyle en ready-to-wear label van Nederlandse bodem, opgericht in 2008 te Amsterdam. Zij staan voor innovatie, premium kwaliteit en betaalbaarheid en focussen zich op personen met een zelfverzekerde uitstraling die een echte ervaring met productkwaliteit waarderen. Inspiratie wordt door Purewhite gehaald uit reizen, design, kunst en fotografie. Neem snel een kijkje om te zien of jíj dit ook terugziet!

Meer
Purewhite Sale
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
261 items
1 / 5
We hebben 261 Purewhite items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Purewhite updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Purewhite updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Purewhite sale?

Als je items van Purewhite in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Purewhite start.

Waar koop je Purewhite?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Purewhite welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.