New Era Sale

New Era is een van de oudste pettenfabrikanten in de Verenigde Staten. De caps van het bedrijf zijn populair bij zowel atleten, muzikanten als fans. De New Era pet staat bekend om zijn snapback design. De New Era snapback is een origineel baseballcap ontwerp dat in 1923 werd geïntroduceerd. Het is een cap die wordt gekenmerkt door een kliksluiting die aan de achterkant van het hoofd wordt vastgemaakt. De New Era snapback is het populairst onder tieners en wordt beschouwd als een must-have fashion item.

Meer
New Era Sale

0 items

OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de New Era sale?

Als je items van New Era in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van New Era start.

Waar koop je New Era?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk New Era welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.