Gratis verzending en retour
MENU

A.P.C. Sale

(15) items

Het franse label A.P.C. werd in 1987 opgericht door Jean Touitou. De designer begon met het maken van raw denim, nu bijna 30 jaar later, staat A.P.C. nog steeds bekend om zijn Japanse jeans. Het merk kenmerkt zich door de minimalistische uitstraling met subtiele logo's en strakke lijnen. De items van A.P.C. zijn ready-to-wear en tijdloos. A.P.C. heeft anno nu een uitgebreide mannen-, vrouwen- en accessoires collectie.

Lees Meer
A.P.C. Sale

Geschiedenis

Jean Touitou begint A.P.C. (Atelier de Production et de Creation) in 1987 met een mannencollectie (de damescollectie komt in 1988). Ideaal voor deze periode waarin lijnen en gitaarriffs duidelijk zijn uitgesneden, net op tijd voor een aas om ons wat stijl te brengen. Mensen zoals Jean Touitou wordt vervolgens gevraagd wat hij van ons kan zien. Hij hoort allereerst. Woorden zijn schaars.

A.P.C. collecties

Het is moeilijk om de A.P.C. collecties (veertig in twintig jaar) in woorden uit te drukken. Deze kleding, discreet geschikt voor iedere gelegenheid, heeft een vluchtige uitstraling, voegt glamour toe aan de schemering, en ze zien er gewoon uit als degenen die ze dragen, meestal onstuimig, half dissident en half trendsetter, stedelijke vluchtig en dwaalt vol eigenaardigheden.

A.P.C. NIEUWE COLLECTIE

Als een echte A.P.C. fan wil jij er natuurlijk direct bij zijn zodra er nieuwe A.P.C. items online komen! Begrijpelijk. En speciaal voor jou hebben wij heel goed nieuws: met de Winkelstraat.nl App kun jij aangeven wie jouw favoriete designers zijn en wanneer één van deze designers nieuwe items upload, krijg jij direct een melding! Zo ben je er altijd als eerste bij. Hoe fijn is dat? Download heel snel de Winkelstraat.nl App in de App Store.

A.P.C. SALE

Op zoek naar A.P.C. items in de sale? Dat snappen wij! Omdat je op Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden boutiques, is de kans groot dat je bij ons af en toe een van je favoriete A.P.C. items in de sale gaat vinden. En extra handig: zodra je één van je favoriete items in je wishlist zet, ontvang je direct een e-mail zodra deze de sale in gaat!