MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Palm Angels Sale / Dames Sweaters

Moncler art director Francesco Ragazzi begon aanvankelijk zijn Palm Angels-project in de vorm van een veelbesproken koffietafelboek, met zwart-wit fotografie van de LA skateboardscène, geschoten door Ragazzi zelf. Het boek, uitgegeven in 2014 door Rizzoli, met een voorwoord geschreven door Pharrell Williams, resulteerde in een debuutklare collectie voor herfst/winter 2015. Zijn ontwerpen kunnen het best worden omschreven als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accessoires.

Meer
Palm Angels Sale / Dames Sweaters
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
23 items

Ontdek de Unieke Sweaters van Palm Angels voor Dames

Een Stijlstatement met Palm Angels Sweaters

Stap binnen in de wereld van Palm Angels, waar luxe en streetwear een ongeëvenaarde fusie aangaan. Als moderne fashionista weet je dat een sweater meer is dan een comfortabele trui; het is een canvas voor zelfexpressie en stijl. Palm Angels, het label dat bekend staat om zijn onconventionele benadering van luxe, tilt jouw casual outfit naar een hoger niveau met sweaters die niet alleen warm en comfortabel zijn, maar ook een direct herkenbare flair hebben.

De Reis van Palm Angels: Van Fotoboek tot Fashion Statement

Het verhaal van Palm Angels begint bij de Italiaanse fotograaf Francesco Ragazzi en zijn liefde voor de skateboardcultuur van Californië. Zijn artistieke visie, gevangen in een fotoboek, groeide uit tot een kledingmerk dat de relaxte sfeer van de Westkust combineert met Italiaans vakmanschap. Sinds de lancering in 2015 heeft Palm Angels een cultstatus bereikt onder liefhebbers van high-end streetwear, met sweaters die direct herkenbaar zijn aan hun provocatieve prints en opvallende logo's.

Eigentijdse Luxe: De Signatuur van Palm Angels Sweaters

Wat maakt een Palm Angels sweater een must-have in jouw garderobe? Het zit in de mix van hoogwaardige materialen, gedurfde grafische ontwerpen en de nonchalante snit die luxe uitademt. Elke sweater weerspiegelt de geest van Palm Angels: vrij, rebels en toch verfijnd. Van het iconische teddybeer-motief tot de grafische vlammenprints, elke sweater vertelt een verhaal en voegt een vleugje avant-garde toe aan je dagelijkse look.

Iconische Collecties: De Palm Angels Sweater Series

De Palm Angels sweaters komen tot leven in collecties die zowel de geest van de skatecultuur vieren als de grenzen van high fashion verleggen. De 'Burning Head' collectie, met zijn vlammende schedelprints, en de 'Kill the Bear' serie, waarin de teddybeer een onverwachte twist krijgt, zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Palm Angels traditionele verwachtingen doorbreekt. Elke collectie draait om innovatie, met sweaters die zowel comfortabel als conversation starters zijn.

Het Symbool van Cool: Het Palm Angels Logo

De sweaters van Palm Angels worden gesierd door het kenmerkende logo, een ode aan de engelachtige skatecultuur. Het logo, vaak prominent aanwezig op de borst of de mouwen, is een statussymbool geworden voor wie zich identificeert met het merk. Het is de perfecte balans tussen brutaal en chic, en dient als jouw stille bondgenoot in de wereld van luxe streetwear.

Maak de Look Compleet met Palm Angels

Twijfel niet langer en laat je verleiden door de unieke charme van een Palm Angels sweater. Met een item uit deze exclusieve collectie maak je een statement dat jouw gevoel voor stijl en individualiteit weerspiegelt. Shop nu de nieuwste collecties en laat je meeslepen in de onstuimige wereld van Palm Angels. Jouw nieuwe favoriete sweater wacht op je, klaar om je look een luxueuze en eigentijdse upgrade te geven.