Oké, met die shirts van Philipp Plein kun je dus flink wat kanten op. Goed voor de off-duty look: de exemplaren met intense kleuren, statement prints, skulls of rebelse slogans. Hij is er ook voor de office outfits. De serious guys. Met polo’s in azuurblauw en wit of de ronde hals exemplaartjes in zacht grijs en klassiek zwart. Moet je doen.

Voor die creatieve brainstorm
Helemaal je wilde haren verliezen gaat je niet lukken in shirts van Philipp Plein. Nou hoeft dat ook niet, hier toch een tip om je outfit te temmen. Kan voor die creatieve brainstorm wel zo handig zijn. Stel je neemt dat zwarte shirt met die witte signature print. Trek je er zwarte jeans bij aan en witte high-top sneakers. Onderscheidend maar not too much.

Laat je maar zien
Philipp Plein laat zich zo lekker combineren met, hoe kan het ook anders, Philipp Plein. Maar hé, je bent een man en je wilt wat. Verruim je collectie en kijk ook eens bij 7 For All Mankind voor een fijne denimbroek, bij Scotch and Soda voor een lekker truitje of bij Rains voor een prettig jasje. Laat je maar zien!

(167)
Terug naar boven