Kenzo / Dames Rokken

Kenzo Takada was vaak te vinden met de magazines van zijn oudere zussen in zijn handen. Ook was hij was één van de eerste mannelijke studenten op de modeacademie in Tokyo en won al snel een prijs voor het beste ontwerp. Na zijn studie ging hij aan de slag als ontwerper van meisjeskleding en ontwierp zo’n 40(!) looks per maand. Hij kocht zijn stoffen op de vlooienmarkt, want veel geld had hij toen nog niet. Kenzo naaide de verschillende gekleurde lapjes aan elkaar en voilá, zijn stijl was geboren. Kleding van Kenzo kan worden omschreven als casual-cool, urban, met soms een Oriëntaalse twist. Kenzo brengt ieder seizoen collecties uit bomvol eigen DNA, zoals de tiger sweater. Er gaat bijna geen één collectie voorbij zonder deze bekende tiger all over. Shop je een item van Kenzo, dan geef je niet alleen jezelf een cadeau, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Zo zet Kenzo zich samen met Blue Marine Foundation in tegen milieuvervuiling en overbevissing. Dat siert, nietwaar?

Meer
Kenzo / Dames Rokken
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
24 items

Ontdek de Unieke Wereld van Kenzo Damesrokken

Een Wereld Waar Mode Kunst Ontmoet

Stel je een kledingstuk voor dat de essentie van Parijse elegantie vangt en dit moeiteloos samensmelt met de levendige energie van de Japanse cultuur. Dat is precies wat je krijgt met de Kenzo damesrokken. Dit iconische kledingmerk, opgericht door Kenzo Takada, heeft de modewereld veroverd met zijn onconventionele ontwerpen en explosieve kleuren. Als je klaar bent om je garderobe te transformeren in een canvas van creatieve expressie, dan zijn Kenzo's rokken de toets van verfijning die je zoekt.

Een Legacy van Innovatie en Kleur

Kenzo Takada, de Japanse ontwerper die in de jaren '70 Parijs betoverde, begon zijn reis met de opening van zijn eerste boetiek, Jungle Jap. Zijn aanpak was revolutionair, zijn ontwerpen een mix van traditionele Japanse stijlen met de westerse mode, waardoor een geheel nieuwe esthetiek ontstond. Kenzo blijft deze traditie van innovatie eren door de grenzen van mode te verleggen. Met Kenzo rokken draag je niet alleen een kledingstuk, je draagt een stukje modegeschiedenis.

Kenzo Rokken: Waar Design Spreekt

Elke Kenzo rok vertelt een verhaal met zijn unieke patronen, texturen en snitten. Gemaakt van hoogwaardige materialen, belichamen ze zowel comfort als stijl. De rokken zijn ontworpen met een moderne vrouw in gedachten, iemand die waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit. Van zwierige maxi-rokken tot gestructureerde mini's en elegante plooirokken, Kenzo biedt een diversiteit die elke fashionista zal aanspreken.

Iconische Collecties die Harten Veroveren

Kenzo's rokken zijn vaak de sterstukken van hun collecties, zoals de befaamde 'Tiger' lijn die de krachtige tijgerprint omarmt, of de 'Poppy' collectie die hulde brengt aan Kenzo's eerste boetiek. Deze collecties, zowel nieuwe als die uit het verleden, blijven invloedrijk en zijn een testament van Kenzo's blijvende impact op de modewereld.

Het Kenzo Embleem: Een Symbool van Mode-vooruitgang

In Kenzo's rokken vind je vaak het beroemde merklogo subtiel geïntegreerd. Of het nu gaat om een stijlvol geborduurd detail of een opvallende patch, het Kenzo-logo is een teken van kwaliteit en een belofte van stijl. Het dragen van een Kenzo rok is een onmiskenbaar statement dat je deel uitmaakt van een exclusieve wereld van trendsetters en modepioniers.

Een Invitatie tot de Kenzo-ervaring

Een Kenzo rok is meer dan een aankoop; het is een investering in een stukje modekunst dat je persoonlijke stijl verheft en de wereld laat zien wie je bent. Verwen jezelf met de luxe van Kenzo en ontdek hoe een rok je look kan transformeren. Bezoek nu onze collectie en vind de Kenzo rok die jouw modeverhaal compleet maakt.