MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Valentino / Dames Jackets

Kasjmieren truien en op maat gemaakte schoenen: daar hield Valentino Garavani van toen hij een klein jongetje was. Dat hij iets met mode wilde gaan doen, was allang duidelijk. Eind jaren vijftig vestigde hij zich in Rome, waar hij zijn eigen modehuis oprichtte. Inmiddels is dat modehuis uitgegroeid tot een instituut in de Italiaanse en internationale modewereld. Zo zagen we zelfs Alexia, dochter van Modekoningin Maxima, in een klassiek exemplaar van Valentino op de foto. Wereldwijd zien we sterren over de rode loper paraderen in ontwerpen van deze designer. De tijdloze ontwerpen die seizoen na seizoen worden uitgebracht, vertalen zich telkens weer in klassieke collecties met elegante lijnen, felle kleuren, prachtige avondjurken, chique schoenen en veel meer.

Bekijk aanbod Valentino by Mario Valentino

 

Meer
Valentino / Dames Jackets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
4 items

Valentino Jackets voor Dames: Een Synoniem voor Luxe en Stijl

Een Wereld van Verfijning en Elegantie

Stap binnen in de wereld van Valentino, waar luxe niet alleen wordt gedragen, maar beleefd. Met een rijke geschiedenis van innovatie en vakmanschap, onderscheidt Valentino zich in de kledingsector door een ongeëvenaarde combinatie van elegantie, kwaliteit en gedurfde ontwerpen. De damesjackets van Valentino zijn niet zomaar kledingstukken; het zijn kunstwerken die je uitnodigen om jezelf te omhullen met de essentie van Italiaanse luxe.

Een Legendarisch Modehuis met een Verhaal

Het verhaal van Valentino begon in 1960 toen Valentino Garavani zijn modehuis in Rome oprichtte. Al snel werd het merk synoniem voor de glamorous stijl van de jetset en de Hollywood-elite. Door de decennia heen heeft Valentino zich altijd aangepast aan veranderende tijden, terwijl het trouw bleef aan zijn kern van vakmanschap en exclusiviteit. Dit erfgoed leeft voort in elke jacket, waarbij traditie en vernieuwing samenkomen.

Exclusiviteit in Elk Detail

Valentino jackets voor dames zijn een triomf van kwaliteit en design. Van de zorgvuldig geselecteerde stoffen tot de precisie van de snit, elk detail wordt overwogen om de meest verfijnde ervaring te garanderen. Of het nu gaat om de iconische rockstud versieringen, de subtiele toepassing van het V-logo, of de harmonieuze lijnen die de vrouwelijke vorm omarmen – elke jacket is een belichaming van de Valentino-esthetiek.

Iconische Collecties

Door de jaren heen heeft Valentino diverse collecties gelanceerd die de modewereld hebben veroverd. Van de revolutionaire 'No Color' collectie tot de gedurfde 'Rockstud', elke lijn biedt jackets die uniek zijn in hun soort. De nieuwste collecties blijven trouw aan de rijke historie van het merk, terwijl ze de trends van vandaag weerspiegelen in elk luxueus kledingstuk.

Het Merklogo als Symbool van Prestige

Valentino's merklogo is meer dan een symbool; het is een belofte van kwaliteit. Subtiel geïntegreerd in de ontwerpen van de jackets, of soms juist opvallend aanwezig, het logo vertegenwoordigt de trots en het vakmanschap achter elk kledingstuk. Het dragen van een Valentino jacket met het iconische logo is een statement dat spreekt van elegantie en zelfverzekerdheid.

Voel de Luxe van Valentino Jackets

Laat je verleiden door de exclusieve wereld van Valentino en kies voor een jacket die meer is dan een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in tijdloze schoonheid. Elk Valentino jacket weerspiegelt de passie en creativiteit van een modehuis dat nooit ophoudt met dromen. Verwen jezelf met een stukje modegeschiedenis en ervaar de luxe van Valentino. Shop nu de collectie en omarm de erfenis van Valentino met elke draag.