MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Givenchy / Dames Pantalons

De moeder van Hubert de Givenchy was verslaafd aan modemagazines. Hierdoor werd Hubert geïnspireerd. Op 17 jarige leeftijd vertrok hij naar Parijs om te gaan werken voor bekende couturiers. In 1952 opende hij zijn eerste modehuis. Givenchy legde in deze jaren grondslagen voor de stijl die nu bekend staat als casual chic. Givenchy’s stijl is luxueus, met veel aandacht voor de lijnen. Hij gebruikt zelden prints maar vooral grote effen vlakken in kleuren zoals rood, blauw en zwart. Givenchy is een erkend haute couture-merk en is dat tot op de dag van vandaag nog erg uniek.

Meer
Givenchy / Dames Pantalons
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
4 items

Givenchy Pantalons voor Dames - Verfijning en Elegantie

Een Symbool van Luxe en Verfijning

Stap in de wereld van Givenchy en ervaar de ultieme combinatie van Franse elegantie en hedendaagse mode met hun exclusieve lijn van dames pantalons. Givenchy, een naam die synoniem staat voor haute couture, biedt pantalons die jouw garderobe transformeren tot een toonbeeld van verfijning. Ontdek hoe Givenchy zich onderscheidt met pantalons die niet alleen een fashion statement zijn, maar ook een belichaming van luxe.

De Reis van Givenchy

Givenchy's legendarische reis begon in 1952, opgericht door Hubert de Givenchy. Het merk verwierf snel faam door zijn vernieuwende visie op damesmode en de iconische samenwerking met Audrey Hepburn. Deze historie is nog altijd voelbaar in elk kledingstuk en maakt de pantalons van Givenchy tot meer dan kleding; het zijn stukken van een rijke modetraditie.

De Signatuur van Givenchy Pantalons

Geen detail is te klein in de pantalons van Givenchy. De kwaliteit en het design zijn onberispelijk, met een perfecte pasvorm die elke vrouw laat stralen. De stoffen zijn van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om comfort en duurzaamheid te waarborgen. De elegante lijnen en subtiele versieringen, gecombineerd met een moderne snit, maken elke pantalon tot een kunstwerk.

Icoon van de Garderobe: De Collecties

Givenchy biedt een verscheidenheid aan pantaloncollecties, van de strakke lijnen van de Classic Collection tot de gedurfde prints en patronen van de Seasonal Collections. Elk seizoen brengt Givenchy nieuwe innovaties zonder de tijdloze stijl uit het oog te verliezen. De pantalons vormen het perfecte samenspel tussen mode en functionaliteit, geschikt voor zowel een formele setting als een casual uitstraling.

Het Emblematische Merklogo

Het subtiele maar herkenbare Givenchy logo is vaak discreet geïntegreerd in hun pantalons, als een stempel van authenticiteit en luxe. Of het nu gaat om een ingetogen logo bij de tailleband of een stijlvolle knoop, het merk zorgt ervoor dat elke pantalon een echte Givenchy-ervaring biedt.

Geef Je Garderobe een Givenchy Upgrade

Een Givenchy pantalon is meer dan een aankoop; het is een investering in tijdloze stijl en kwaliteit. Laat je verleiden door de exclusiviteit en draag een stukje modegeschiedenis. Bekijk nu de collectie en vind de pantalon die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Ervaar de luxe van Givenchy en maak van elke gelegenheid een bijzonder moment.