VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Balenciaga / Dames Leggings

De cut out ankle boots, de (eerlijk is eerlijk) look-a-like IKEA bag, de nieuwe sok-sneakers… Als er één merk keer op keer de voorpagina’s weet te behalen, is het Balenciaga wel. Als een van de weinige designers wist Balenciaga altijd vernieuwend te zijn. Hij speelde met proporties, volumes en veel draperieën van verschillende stoffen. Balenciaga gebruikt maar een enkele keer prints of felle kleuren, maar de polkadot is lange tijd een wel heel typische bedrukking voor zijn werk geweest. Christian Dior noemde Balenciaga ‘de meester van ons allen.’ De vraag is: ben jij het daar mee eens?

Meer
Balenciaga / Dames Leggings
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Ontdek de Luxe Wereld van Balenciaga Leggings voor Dames

Een Stap in Luxe: Balenciaga Leggings voor Dames

Stap in de wereld van Balenciaga en ervaar hoe luxe leggings je dagelijkse look kunnen transformeren. Bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en onmiskenbare kwaliteit, onderscheidt Balenciaga zich met een gedurfde visie die de grenzen van de mode-industrie verlegt. Voor de moderne vrouw die haar garderobe wil verrijken met een vleugje high-fashion, zijn Balenciaga leggings de perfecte mix van comfort en luxe.

Een Rijke Mode-Erfenis

Opgericht in 1919 door Cristóbal Balenciaga, heeft dit Spaanse modehuis een rijke historie van innovatie en invloed. Bekend als 'de meester van ons allemaal' door Christian Dior, heeft Balenciaga de modewereld gevormd met zijn revolutionaire silhouetten en vakmanschap. Door de jaren heen heeft het merk zich voortdurend opnieuw uitgevonden, terwijl het trouw blijft aan zijn erfgoed van kwaliteit en exclusiviteit.

Uniek Design en Ongeëvenaarde Kwaliteit

Elke legging in de Balenciaga-collectie is een kunstwerk, gecreëerd met aandacht voor detail en een onmiskenbare esthetiek. De leggings zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen comfort bieden, maar ook duurzaamheid garanderen. Met hun unieke snit en innovatieve stoffen accentueren deze leggings je figuur op een subtiele, maar krachtige manier. Het design reflecteert de avant-gardistische stijl van het merk, van high-rise taillebanden tot kenmerkende Balenciaga prints.

Iconische Collecties

Balenciaga staat bekend om zijn iconische collecties die vaak een cultureel fenomeen worden. Van de klassieke 'Speed' leggings, met hun sportieve allure en onvergetelijke comfort, tot de nieuwere releases die de grenzen van textieltechnologie verleggen. Elke collectie vertelt een eigen verhaal, geïnspireerd door de hedendaagse maatschappij en Balenciaga's historische wortels in haute couture.

Het Balenciaga Logo: Een Symbool van Prestige

Op veel van de leggingontwerpen pronkt het Balenciaga-logo op subtiele wijze, als een stempel van exclusiviteit en luxe. Of het nu gaat om een klein logo bij de zoom of een gedurfde all-over print, het logo is synoniem voor topkwaliteit en stijl en zorgt ervoor dat jouw Balenciaga leggings zich onderscheiden van de massa.

Waarom Kiezen voor Balenciaga Leggings?

Met Balenciaga leggings investeer je niet alleen in een stijlvol kledingstuk, je kiest voor een stuk modegeschiedenis dat de tand des tijds met gemak doorstaat. Of je nu op zoek bent naar een legging voor een casual uitstraling of een statement piece voor een avond uit, Balenciaga biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en luxe. Ontdek nu de collectie en geef je garderobe de upgrade die het verdient.