Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5
3 items

Missoni - Dames Sjaals

Missoni is een gerenommeerd modemerk dat al sinds 1953 zijn sporen verdient in de mode-industrie. Het merk kenmerkt zich door het veelvuldige gebruik van verschillende kleuren die worden vervaardigd in de visgraat weefsels die Missoni zo populair hebben gemaakt. Missoni maakt gebruik van veel verschillende materialen, zoals wol, katoen, linnen en zijde. Daarnaast kenmerken zij zich door hun gestreepte, geometrische en felle bloemenprints en staan tevens bekend om hun must-have accessoires zoals zonnebrillen en shawls.

Geen accessoire zo veelzijdig als de sjaal. Doet het uiteraard fijn als nekverwarming. Maar ook als jurk, rok, strandlaken, tulband, hoofddoek. Of als zonsverduistering, mocht je gordijn je in de steek laten. Gezien de eindeloze mogelijkheden van zo’n doek, is het wellicht verstandig te investeren in een stevig exemplaar. Die tref je hier.

Een slimme meid is op alles voorbereid
En heeft dus ook altijd een magnifieke doek bij zich. Want stel, je zit in een cabrio. Drapeer je die doek even ladylike over je haar. Staat ook zoet om je hals of creatief om je sobere tas. Om nog even terug te komen op die sjaal in je haren: er bestaan eindeloos veel manieren om die te knopen. Tutorials op het web wijzen je de weg.

Non-stop met je sjaal onderweg
Wij bieden onderdak aan heel wat sjaalcollecties. Van bijvoorbeeld Manos del Uruguay, Ted Baker, Armani en Missoni. Gemaakt van onder andere zijde, wol of kasjmier. Als het goed is, en je alle mogelijkheden van jouw favoriete stuk uitbuit (of dat er nu een met franjes, lovertjes of een XL-versie is), zul je zien dat je het bijna elke dag draagt. Wedden?