Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5
37 items

Dondup - Heren T-shirts

Dondup is een relatief jong Italiaans kledingmerk. Het bestaat sinds het jaar 2000 en is vernoemd naar Myngar Dondup, een lama uit Tibet. Dondup ontwerpt moderne kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De kleding wordt naar Italiaanse traditie gemaakt en is te typeren als stoer en nonchalant, dus zonder onnodige franjes. Dit past bij de overtuiging van Myngar Dondup dat iedereen gelijk is. Dondup heeft zowel casual jeansbroeken als stijlvolle truien en jassen, die onderling geweldig te combineren zijn.

Met zo veel T-shirts voor je neus weet je haast niet meer welke kant je op moet. Begin bij de vraag: wanneer ga je het dragen? Bijvoorbeeld op kantoor, tijdens vakantie of bij een borrel. Bepaal daarna je smaak: ben je van de vrolijke prints, de serieuze ontwerpen in neutrale kleuren of juist van de meer rebelse creaties? Qua pasvorm kun je nog kiezen tussen strak, los of oversized. Weet je het al? Lees dan door.

Een statement-look
Denk goed na: als je serieus wenst over te komen, dan doet een T-shirt met stripfiguren niet zo veel voor je.
Alhoewel zo’n exemplaar wél goed staat bij een statement-look. Lijkt je dat wel wat? Pluk dan het drukste T-shirt uit de serie. Zo’n knallend item dat de show steelt. Combineer het met een simpele zwarte broek en natuurlijk zwarte sneakers.

Welke designer past bij jou?
Inmiddels dragen we met zijn allen zo vaak T-shirts, dat vrijwel ieder label een speciale serie ontwerpt. Gedoopt in het kenmerkende designersausje. Hoe dat eruit ziet? Van Iceberg kun je verwachten dat het voor energieke kleuren gaat. En van Philipp Plein dat het voor de doodskop gaat. Wat betreft My Brand? Reken maar op complete verhalen op de voorzijde.