Op zoek naar premium schoeisel? Blijf dan even hangen. Die van Philipp Plein zijn namelijk een fijne combinatie van functioneel en Italiaans vakmanschap. Ze ogen strak, minimalistisch, rebels. En zijn vaak voorzien van signature details, zoals studs, logo’s of skulls. Doodshoofden dus, juist ja. Hij heeft ook een vast kleurenpalet van tijdloze tinten. Da’s altijd handig

Welk type schoen ben jij?
Philipp Plein: een ideaal merk om aan verslingerd te raken. Of je het type sneakers, slip-ons, high-tops of loafers bent. Ons argument? Ze zijn gemaakt van fijn Italiaans leder. Zit wel zo comfy dus. Door de neutrale kleuren als beige, zwart en wit verslinden ze modetrends. Kunnen ze altijd mee. Onder stoere jeans, een klassieke pantalon maar ook onder je kostuum.

Wat nog meer
Philipp Plein heeft meer in huis dan enkel schoenen. Kijk ook eens bij zijn collectie statement T-shirts, ruige jeans, verfijnde overhemden en ander denim-moois. Ga je leuk vinden. Ze sluiten namelijk picobello aan op de items hieronder. En dat is ook mieters handig want: stel je jouw look het ‘s ochtends in één flits samen, scheelt je een hoop kostbare uitslaaptijd.

Terug naar boven