René Ramillon, zeg die naam je iets? Nee? Nou, deze ene René richtte in 1952 het Frans-Italiaanse label Moncler op. Hij begon met casual jasjes en sportkleding. Zijn smaak sloeg hard aan. Daarom voerde hij zijn charmante ontwerpwijze door naar een complete levensstijl. Truien, vesten, zwembroeken... Maar ook sneakers, slip-ons en andere veterschoenen.

Witte sneakers zijn er voor altijd
Hoe lang je witte sneakers schoon kunt houden, dat is de vraag. Hoe lang deze toppers in de mode blijven, dát is geen vraag. Ze zijn er voor altijd. Mooi is dat: je schuift ze net zo goed onder een pak als onder een off-duty outfit. Naar kantoor? Draag ze eens met een kraakwit hemd en zwarte tailormade broek en een retro-zonnebril. Very cool.

Deze labels horen er ook bij
Die schoenen van Moncler bevallen je wel, maar je weet niet zo goed hoe nu verder? We kunnen je helpen. We kennen namelijk designers die zich goed laten combineren met dit label. Ten eerste is dat Moncler zelf. Met een reeks smaakvolle jassen, zwemshorts en truien. Maar ook Iceberg, Filling Pieces, Philipp Plein en Parajumpers vullen het lijstje fijn aan. Heus.

Terug naar boven