Dit hier is de jassen afdeling van Philipp Plein. Je ziet leren jassen, bodywarmers, luchtige jackets. De ene heeft iets meer accenten dan de ander. Accenten zoals het typerende doodskopje van dit label. Ze vallen op. Welke je ook kiest. De glanzende stofjes, de extra ritssluitingen, de fijne pasvormen. Het zijn prettige stukken om je outfit mee af te maken. Om je overhemd, T-shirt of sweater nét iets meer power te geven.

Het bomber jacket
De bomber geïnspireerde jassen maken een behoorlijke indruk. Staan ruig, maar mits goed gecombineerd, heus ook geschikt voor kantoor. Zélfs in combinatie met een pak. Draag bijvoorbeeld een zwarte wollen pantalon, een coltrui, Chelsea boots en een fijne zwarte handtas. Naast dat het stijlvol staat, heb je het nog prettig warm en comfortabel ook.

Van de hogere plank
Philipp Plein’s design zijn over het algemeen stoer, rock ‘n roll, niet voor grijze muizen. Ze zijn glamorous en bovenal luxueus. Je ziet aan de stukken dat ze kwalitatief van de hogere plank zijn. Niet alleen aan de jassen. Kijk ook maar eens bij de jeans, de hemden, de schoenen. Daar kun je wel even mee vooruit.

(19)
Terug naar boven