MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

1017 ALYX 9SM / Dames Tops

1017 ALYX 9SM, ontworpen door Matthew Williams, is een merk dat gebouwd is op een concept van hoogwaardige materialen gemixt met ‘subversive culture’. De naam staat voor zijn verjaardag, 10 oktober, de naam van zijn dochter en de plaats waar hij in een studio begon met het ontwerpen van kleding, Saint Mark's Place, New York City. Gevestigd in New York en geproduceerd in Italië, combineert Matthew invloeden uit zijn opvoeding in Californië en New York met zijn toewijding aan details, innovatie en de sterke wil om nieuwe ideeën werkelijkheid te laten worden. Een mix van ‘slimline’ maatwerk, luxe stoffen, grafische vormen en elegante accessoires biedt een complete garderobe een nieuw perspectief.

Meer
1017 ALYX 9SM / Dames Tops
Filters:
item

Ontdek de Unieke Collectie Dames Tops van 1017 ALYX 9SM

Een Nieuwe Definitie van Luxe

Stel je een wereld voor waar luxe hand in hand gaat met gedurfd design en streetwear invloeden. Dat is de wereld van 1017 ALYX 9SM dames tops. Ontworpen voor de moderne vrouw die durft op te vallen, combineert ALYX hoogwaardige materialen met innovatieve ontwerpen. Maar wat maakt een ALYX top nu echt anders dan de rest? Het is de onmiskenbare mix van avant-garde esthetiek en de onberispelijke kwaliteit die je van luxe mag verwachten.

De Reis van 1017 ALYX 9SM

Het verhaal van 1017 ALYX 9SM begon met Matthew Williams, een ontwerper die zijn sporen heeft verdiend door samen te werken met topnamen uit de industrie. De lancering van het merk in 2015 markeerde de start van een nieuw tijdperk in de luxe kledingsector, waarbij Williams zijn visie voor een nieuwe vorm van luxe introduceerde die zowel rauw als verfijnd is. De naam 'ALYX' is een ode aan zijn dochter, terwijl '1017' en '9SM' verwijzen naar geboortedata en de locatie van het eerste ontwerpstudio in New York.

De Signatuur van ALYX Tops

Elke top van 1017 ALYX 9SM is een kunstwerk op zich. Van de strakke lijnen en minimalistische snit tot de bijzondere aandacht voor hardware en functionele details. Wat opvalt is het gebruik van duurzame materialen en de innovatieve technieken die bijdragen aan zowel de esthetiek als de functionaliteit van de kledingstukken. Of je nu kiest voor een body met een statement gesp of een subtiele maar krachtige logo-tee, je draagt een stukje van de revolutionaire visie van het merk.

Iconische Collecties

1017 ALYX 9SM staat bekend om zijn iconische collecties die de grenzen van de traditionele mode-industrie blijven verleggen. De 'Rollercoaster' riemen en gespen, geïnspireerd door de veiligheidsharnassen van achtbanen, zijn inmiddels een handelsmerk van het merk en komen terug in veel van de topontwerpen. Daarnaast blijft de 'Visual' collectie, met zijn scherpe grafische prints en oversized silhouetten, een favoriet onder de kenners van de streetwear-luxe hybride esthetiek.

Het Logo als Statement

Bij 1017 ALYX 9SM is het logo meer dan alleen een merkteken; het is een symbool van de gemeenschap en het vakmanschap achter elk kledingstuk. Subtiel geweven in de stof of trots getoond op de borst van een top, het logo vertelt het verhaal van een merk dat zijn wortels stevig in de grond van innovatie en kwaliteit heeft staan.

Jouw Uitnodiging tot Exclusiviteit

Een top van 1017 ALYX 9SM is niet zomaar een aanvulling op je garderobe, het is een uitnodiging tot exclusiviteit en een statement van je persoonlijke stijl. Met een ALYX top kies je voor een kledingstuk dat je niet alleen laat stralen, maar dat ook een verhaal vertelt. Laat je verleiden door de collectie en vind het stuk dat jouw modehart sneller doet kloppen. Bezoek onze webshop en ervaar de wereld van 1017 ALYX 9SM vandaag nog.