MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Tom Ford / Dames Tops

Tom Ford is geboren in Austin, Texas, maar is voornamelijk opgegroeid in Sante Fe, New Mexico. Tijdens zijn tienerjaren is hij verhuisd naar New York en heeft zich ingeschreven op de New York University om in eerste instantie cursussen te volgen in kunstgeschiedenis. Hij verlegde later zijn studies om zich te concentreren op architectuur aan de Parsons School of Design in New York en Parijs, en voltooide zijn opleiding aan Parsons in New York. In 1990 verhuisde Tom Ford naar Milaan om zich bij Gucci aan te sluiten als ontwerper van dameskleding. In 1992 werd hij Design Director en in 1994 werd hij benoemd tot Creative Director van Gucci. Jaren later, in 2005, kondigde hij de oprichting van het merk Tom Ford aan. Tom Ford werd in deze onderneming vergezeld door de voormalige president en CEO van Gucci, Domenico de Sole. Tom Ford is zeer populair bij de sterren, maar eigenlijk gaat bij iedereen wel een belletje rinkelen. Hij staat voornamelijk bekend om zijn zonnebrillen. Wist je trouwens dat James Bond in iedere film een zonnebril van Tom Ford draagt?

Meer
Tom Ford / Dames Tops
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
24 items

Tom Ford Dames Tops - Synoniem voor Luxueuze Elegantie

Een Introductie tot Luxe

Stel je voor: een wereld waar elke naad, elke stof en elk ontwerp spreekt van elegantie en klasse. Dat is de wereld van Tom Ford dames tops. Een merk dat niet alleen kleding maakt, maar een statement van luxe. Het is geen toeval dat Tom Ford zich onderscheidt in de premium kledingsector - het is een belofte van kwaliteit en vakmanschap.

Een Rijke Historie van Mode en Luxe

Tom Ford, de man achter het merk, begon zijn opmars in de modewereld bij gerenommeerde merken en lanceerde zijn eigen merk in 2005. Zijn visie: mode die kracht en verfijning uitstraalt. Elke collectie is een ode aan deze visie, waarbij dames tops een centrale rol spelen in het weerspiegelen van moderne luxe.

De Essentie van Tom Ford Tops

Wat maakt een Tom Ford top nu zo bijzonder? Het zit hem in de subtiele mix van hedendaagse trends en tijdloze elegantie. Luxe zijde, innovatieve snitten en de perfecte pasvorm definiëren elke top. De aandacht voor detail is ongeëvenaard, of het nu gaat om een zijden blouse of een gestructureerde top die je figuur flatteert.

Iconische Collecties die het Modebeeld Bepalen

Van de fluwelen avondtops tot de professionele, maar speelse blouses voor overdag - Tom Ford heeft voor elke gelegenheid een top die je laat stralen. Enkele van de meest begeerde collecties zijn de 'Silk Essentials' en de 'Signature Tunic' lijnen, die beide de essentie van het merk weerspiegelen: luxueuze eenvoud.

Het Emblematische Logo – Een Subtiel Detail

Tom Ford's logo is discreet, maar herkenbaar. Vaak vind je een klein, doch opvallend detail zoals een ingetogen plaatje of subtiele initialen op de tops, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling zonder afbreuk te doen aan de verfijnde esthetiek.

Een Wereld van Exclusiviteit Awaits

Het dragen van een Tom Ford top is een ervaring. Het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in je garderobe. Laat je verleiden door de exclusiviteit van Tom Ford dames tops en voel je elke dag luxueus en zelfverzekerd. Ontdek de collectie nu en vind de top die jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt.