VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Celine / Dames Sneakers

Net na het einde van de Tweede Wereldoorlog richtte Céline Vipiana haar kledingmerk Céline op. Ze was nog geen dertig toen ze met haar eigen bedrijf begon. Ze begon met een het op maat maken van schoenen voor kinderen en al snel kwam ze erachter dat haar core business erg goed werkte. Ze opende al snel meerdere boutiques in Parijs en wilde haar succes uitbreiden. Door te kijken naar de vraag van haar klanten begon ze met Haute Couture en breidde ze haar assortiment ook uit naar vrouwenmodellen. In 1960 begon ze met haar eerste lederen items en accessoires. In 1968 breed ze haar collectie uit met een sportcollectie. Nu ken je Céline van haar tijdloze items die klassiek en 'Parijs' zijn. Het meest populaire item is de Céline luggage handbag.

Meer
Celine / Dames Sneakers
Filters:
🆕 Filter op schoenmaat:
item

Celine Dames Sneakers: Waar Stijl en Comfort Samenkomen

Een Stap Vooruit in Luxe Fashion

Stel je voor: een sneaker die niet alleen je voeten, maar ook je gehele uitstraling naar een hoger niveau tilt. Dat is wat Celine sneakers voor dames doen. Celine heeft zich ontpopt als een trendsetter in de luxe kledingsector, waarbij elk paar sneakers een perfecte balans vindt tussen innovatief design en onovertroffen vakmanschap. Een Celine sneaker is niet zomaar een schoen, het is een fashion statement dat spreekt van raffinement en een voorliefde voor kwaliteit.

De Rijke Geschiedenis van Celine

Celine werd opgericht in 1945 door Céline Vipiana en begon als een made-to-measure schoenenlabel voor kinderen. Door de jaren heen heeft het merk een indrukwekkende transformatie ondergaan, uitgroeidend tot een toonaangevend modehuis voor vrouwen. De focus op minimalistische luxe en een scherpe esthetiek heeft Celine een vaste plek in de garderobe van de modebewuste vrouw gegeven.

Een Symbool van Kwaliteit en Design

Elke Celine sneaker is een meesterwerk van design, gemaakt van de fijnste materialen en met een onberispelijke afwerking. De sneakers kenmerken zich door strakke lijnen, subtiele details en een pallet van voornamelijk neutrale kleuren die naadloos aansluiten bij elke outfit. Het draait allemaal om die understated chic die Celine zo iconisch maakt. Bovendien bieden deze schoenen een comfort dat je van luxe fashion mag verwachten, waardoor ze perfect zijn voor zowel een drukke dag in de stad als een relaxte middag in het park.

Icoon van de Catwalk: De Celine Sneaker Collecties

Celine's sneaker assortiment kent verschillende lijnen die zowel de klassieke als de moderne stijlen belichamen. Van de sportieve Chic Sneaker tot de elegante Urban Sneaker, elk model is ontworpen met de kenmerkende Celine finesse. De nieuwste collecties, vaak te zien op de voeten van beroemdheden en influencers, zijn een ode aan zowel het erfgoed als de toekomst van het merk.

Het Merklogo: Een Subtiel Statement

Celine's benadering van branding is zowel ingetogen als luxueus. Het logo - vaak in goudtinten - wordt subtiel maar herkenbaar aangebracht, waardoor het een aanvulling is die de algemene esthetiek van de schoen versterkt, zonder te overheersen. Het is deze verfijning die de Celine sneaker onderscheidt van de rest.

Een Investeringsstuk in je Garderobe

Het bezitten van een paar Celine sneakers is niet alleen een teken van goede smaak, maar ook een slimme investering. Deze schoenen zijn tijdloos en zullen seizoen na seizoen de ruggengraat vormen van je garderobe. We nodigen je uit om de schoonheid en het comfort van Celine's sneakers te ervaren. Verwen jezelf met een paar en voel hoe luxe echt aan je voeten zit. Shop nu de Celine collectie en stap stijlvol de wereld in.