WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -
WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -

Marni / Dames Jackets

Innovatief en veelzijdig; Marni wordt over de hele wereld erkend voor zijn luxe confectiekleding- en accessoirecollecties, allemaal gemaakt in Italië. Het merk is opgericht in 1994 door Consuelo Castiglioni. De eigenzinnige elegantie van Marni is een scala aan mogelijkheden, een levensstijl met een avant-gardistische geest die een creatieve voortdurende dialoog met de kunstwereld voert.

Meer
Marni / Dames Jackets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
9 items

Ontdek de Unieke Wereld van Marni Damesjackets

Een Statement van Stijl en Luxe

Stel je voor: je opent je garderobe en daar hangt het – een Marni jacket dat niet alleen je outfit, maar je hele uitstraling transformeert. Marni staat bekend om haar gedurfde prints, avant-garde ontwerpen en onmiskenbare luxe. Elk jacket is een kunstwerk, ontworpen om zich te onderscheiden in een wereld van eenheidsworst. Dit is geen gewone toevoeging aan je kledingkast; een Marni jacket is een investering in je persoonlijkheid.

Een Rijke Geschiedenis van Innovatie

Marni, opgericht in 1994 door Consuelo Castiglioni, is een merk dat haar naam heeft gevestigd met een speelse benadering van textiel en een oog voor contrast. De ontwerpen zijn een ode aan individualiteit en vrouwelijkheid, waarbij de traditionele grenzen van mode voortdurend worden opgezocht en vaak overschreden. Deze filosofie weerspiegelt zich in de tijdloze en toch moderne uitstraling van elke Marni damesjacket.

Het Kenmerk van Kwaliteit en Design

Marni jackets zijn het toonbeeld van kwaliteit en uniek design. Van de selectie van de fijnste stoffen tot de nauwgezette aandacht voor detail – elk jacket is een meesterwerk. De silhouetten variëren van gestructureerde, strakke lijnen tot meer ontspannen, vloeiende vormen, altijd met een verrassend element. Het gebruik van kleur en patroon is onconventioneel, wat resulteert in jackets die niet alleen kledingstukken zijn, maar ook conversatiestukken.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

Marni's collecties zijn herkenbaar en blijvend populair. De 'Marni Winter Edition' met zijn luxe wol en kasjmier blends en de 'Marni Summer Edition' met lichtere stoffen en levendige prints staan bekend om hun veelzijdigheid en elegante flair. Elke collectie brengt een nieuwe dimensie aan het merk, terwijl het toch trouw blijft aan de kernwaarden van innovatie en kwalitatieve handwerkskunst.

Een Logo dat Spreekt Zonder te Schreeuwen

Bij een merk als Marni is het logo subtiel maar spreekt volumes. Het wordt vaak discreet geïntegreerd in de designs of als een verfijnde hardware toevoeging op de jassen. De aanwezigheid is verzekerd, maar het is de ongeëvenaarde kwaliteit en het design die de ware handtekening van Marni vormen.

Maak het Marni Moment Jouw Moment

De keuze voor een Marni jacket is een keuze voor distinctie. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor dat speciale evenement of een tijdloze toevoeging wilt voor je dagelijkse garderobe, Marni biedt een wereld van ongeëvenaarde stijl en luxe. Beleef het zelf en laat je meeslepen in de betoverende wereld van Marni damesjackets – waar elke draagmoment een viering is van jouw unieke smaak.