MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Chloé / Dames Accessoires

Voel je helemaal vrij als vrouw en dompel je onder in de wereld van het populaire high-fashion label Chloé. Maak serieuze mode-statements in complete Chloé looks – of start met wat simpele accessoires. Experimenteer met blousjes, ballerina’s en broeken in hippie-chique silhouetten. Geef je ook over aan romantisch zwierende stoffen en soepel bewegende leersoorten. Wat je ook draagt: met Chloé ben je on top of the fashion game.

Meer
Chloé / Dames Accessoires
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
15 items

Ontdek de Verfijning van Chloé Damesaccessoires

Een Symbool van Parijse Elegantie

Stel je voor: je wandelt door de straten van Parijs, de stad van de liefde, mode en kunst. Om je heen een aura van moeiteloze elegantie en charme. Dit is het beeld dat Chloé oproept met haar sublieme collectie damesaccessoires. Van zijden sjaals tot leren handtassen, Chloé's accessoires zijn meer dan een toevoeging aan je outfit - ze zijn een statement van verfijndheid en een ode aan vrouwelijkheid.

De Reis naar Iconische Status

Opgericht in 1952 door Gaby Aghion, is Chloé een naam die synoniem staat voor revolutionaire veranderingen in de prêt-à-porter mode. Het merk bracht luxe naar het dagelijks leven en vervaagde de grenzen tussen haute couture en ready-to-wear. Met een rijke geschiedenis van innovatie en ontwerp zijn Chloé's damesaccessoires een erfgoed van het merk dat blijft evolueren en inspireren.

De Signatuur van Chloé: Kwaliteit en Design

Elk stuk uit Chloé's accessoirecollectie straalt een unieke mix van bohemiennostalgie en moderne verfijning uit. Het vakmanschap is onberispelijk: van het zorgvuldig geselecteerde leer voor de handtassen tot de fijnste zijde voor de sjaals. De ontwerpen zijn verfrissend en toch tijdloos, zodat je gegarandeerd jarenlang plezier hebt van je investering. Chloé's accessoires zijn niet alleen mooi, ze zijn een belichaming van kwaliteit en duurzaamheid.

Icooncollecties: Een Legacy van Stijl

Beroemd om hun 'Faye' en 'Marcie' tassenlijnen, heeft Chloé een repertoire van accessoires die de mode-industrie hebben vormgegeven. Nieuwe collecties zoals 'Aby' en 'Darryl' blijven de grenzen verleggen met innovatieve designs die zowel klassiek als eigentijds zijn. Chloé's sieraden, van delicate kettingen tot statement ringen, zijn kunstwerken die elke look naar een hoger niveau tillen.

Het Logo als Statement

In de wereld van Chloé is het logo subtiel maar onmiskenbaar. Het wordt vaak discreet geplaatst op een handtas of ingegraveerd in een sieradenstuk, waardoor het een kenmerk van authenticiteit en luxe is. Deze benadering zorgt ervoor dat het design van het product zelf de ware ster blijft, terwijl het logo een teken van vertrouwen en kwaliteit is voor hen die het herkennen.

Maak de Chloé Look Compleet

Een Chloé-accessoire is meer dan een aanvulling op je garderobe; het is een investering in je stijl en individualiteit. We nodigen je uit om jezelf te verliezen in de rijkdom en schoonheid van Chloé's accessoirecollectie. Laat je inspireren door de tijdloze elegantie en laat je eigen verhaal weven door de handen van Chloé's meesterontwerpers. Jouw volgende erfstuk wacht op je ontdekking.