Elisabetta Franchi / Dames Accessoires

Elisabetta Franchi was founded in 1998 thanks to a young couple of entrepreneur’s teamwork: Elisabetta Franchi and Sabato Cennamo. The brand was called first ELISABETTA FRANCHI CELYN b., then it transformed its name to Elisabetta Franchi. The success of the brand is due to their creative and innovative spirit paying particular attention to the markets. The evolution of product development philosophy from start to finish is center on style and identity, as well as quality enhancement of a made in Italy production.

Meer
Elisabetta Franchi / Dames Accessoires
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
54 items

Ontdek de Betoverende Wereld van Elisabetta Franchi Accessoires

Een Vleugje Verfijning Voor Elke Gelegenheid

Wanneer je je outfit die extra dimensie wilt geven, zijn het de accessoires van Elisabetta Franchi die het verschil maken. Dit iconische merk, bekend om zijn vrouwelijke en elegante ontwerpen, heeft een accessoirelijn die net zo indrukwekkend is als de kleding zelf. Elisabetta Franchi accessoires zijn gemaakt voor de vrouw die weet dat details er toe doen en dat ware luxe zit in de finesse van elk stuk.

Een Erfenis van Italiaanse Elegance

Elisabetta Franchi, opgericht in de jaren '90, heeft zich snel gevestigd als een bastion van Italiaanse ambacht en stijl. De oprichtster, met dezelfde naam als het merk, heeft een visie van tijdloze schoonheid en vrouwelijkheid tot leven gebracht door middel van haar ontwerpen. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en een onmiskenbaar gevoel voor glamour, heeft Elisabetta Franchi de harten van vrouwen wereldwijd veroverd.

Unieke Eigenschappen van Elisabetta Franchi Accessoires

Elisabetta Franchi's accessoires zijn meer dan alleen aanvullingen; ze zijn statements op zich. Elk stuk weerspiegelt het merk's toewijding aan finesse, van de sierlijke tassen tot de opvallende sieraden en elegante riemen. De kwaliteit is onberispelijk, met gebruik van hoogwaardige materialen zoals leer en zijde, terwijl het design altijd innovatief blijft. Elk item is bedoeld om je te laten stralen, of je nu kiest voor een subtiele charme of een gedurfd accent.

Iconische Collecties Om Van Te Houden

De accessoirelijn van Elisabetta Franchi kent verschillende collecties die elk hun eigen verhaal vertellen. Van de Celyn B. lijn, een ode aan de eerste labelnaam van het merk, tot de nieuwste seizoenscollecties die de catwalk trends vertalen naar draagbare kunstwerken. Bekende lijnen als de 'Love' collectie, met hartvormige motieven en gouden details, laten zien dat liefde voor design in elk stuk van Elisabetta Franchi verweven zit.

Het Merklogo: Symbool van Distinctie

Het logo van Elisabetta Franchi, vaak subtiel maar altijd onderscheidend, kan worden gevonden als een chic detail op veel van haar accessoires. Of het nu gaat om een ingetogen gravure op een sluiting of een elegante hangertje aan een tas, het logo bevestigt de authenticiteit en exclusiviteit van het merk.

Maak Jouw Statement met Elisabetta Franchi

Het dragen van een Elisabetta Franchi accessoire is een keuze voor klasse en verfijning. Voor die momenten waarop je outfit die extra touch nodig heeft, biedt Elisabetta Franchi de perfecte oplossing. Ontdek de collectie en kies de accessoires die jouw persoonlijke stijl omarmen en versterken. Laat de luxe je leven verrijken en voel de kracht van een prachtig accessoire. Het is tijd om jezelf te trakteren op dat stukje Italiaanse glamour dat je verdient. Bezoek onze webshop en vind je nieuwe favoriete Elisabetta Franchi accessoire vandaag nog.