Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of

Valentino By Mario Valentino Sale

(56) items

Valentino By Mario Valentino is een Italiaans accessoirelabel. Mario Valentino begon in 1952 met het ontwerpen van schoenen, zoals ook zijn vader al deed. Later kwamen hier tassen en accessoires bij, allemaal gemaakt in zijn atelier in Napels. Valentino By Mario Valentino staat voor luxe en vrouwelijkheid. Dit is duidelijk terug te zien aan bijvoorbeeld de tassen van Mario Valentino die er klassiek, chique en tegelijkertijd modern en stylish uitzien. Je kunt nooit te veel accessoires van Mario Valentino hebben!

Lees Meer
Valentino By Mario Valentino Sale

Geschiedenis

Mario Valentino is gestart in 1952 in Napels, Italië. Vandaag de dag bevindt zich hier nog steeds het hoofdkantoor. Valentino begon met het ontwerpen van schoenen, wat ook Mario’s vader Vincenzo al deed, en later ook tassen en accessoires. In de jaren ’70 en ’80 droegen bekende modellen zoals Naomi Campbell zijn creaties.

Aan het eind van de jaren 60 startte Mario Valentino met het ontwerpen en in eigen beheer laten vervaardigen van lederwaren, zoals tassen. Zijn tassen en schoenen werden door vele beroemdheden gedragen. Ava Gardner en Jackie Kennedy zijn voorbeelden van de liefhebbers van het merk.

Sinds de jaren 70 zijn de tassen en schoenen van Mario Valentino een begrip op modegebied. Deze bijzondere ontwerper had oog voor vrouwelijke silhouetten en een stijlvolle vormgeving. De klassieke Valentino tassen zijn een must voor iedere liefhebber van kwaliteit in design. Ook tegenwoordig brengt het label nog steeds jaarlijks wisselende collecties Valentino tassen en lederen accessoires op de markt. De collecties worden jaarlijks gepresenteerd op de modebeurzen en worden daar onveranderlijk enthousiast ontvangen. De duidelijke eigen stijl en gedetailleerde afwerking van de tassen maakt ze meer dan bijzonder.

Na het overlijden van Valentino in 1991 bleef het merk bestaan. De eigen kenmerkende stijl staat nog duidelijk overeind in de nieuwere ontwerpen. Toch blijft het team designers van de Valentino tassen innoveren.

De merken van de designers Mario Valentino en Valentino Garavani worden vaak door elkaar gehaald, maar deze twee merken zijn toch écht verschillend, ze hebben alleen dezelfde naam. Het bedrijf van Valentino Garavani is namelijk gestart in Rome en de prijzen van zijn artikelen liggen hoger dan die van Mario Valentino.

Valentino Tassen

Na de middelbare school startte Mario Valentino met het selecteren en verkopen van lederen huiden. Met zijn oog voor kwaliteit wist hij tijdens zijn latere carrière de beste materialen te selecteren voor de Valentino tassen. Nog steeds wordt iedere tas van het merk grotendeels met de hand gemaakt. Iedere steek wordt nauwgezet gecontroleerd voor de tassen de fabriek verlaten. De Valentino tassen hebben een zichtbaar hoge kwaliteit, zijn verkrijgbaar in veel bijzondere designs en formaten en ogen altijd stijlvol. Het team dat verantwoordelijk is voor de ontwerpen van de tassen vindt het tevens belangrijk dat de tassen prettig in het gebruik zijn.

Unieke collecties

Valentino is een trendsetter. Op het gebied van tassen blinkt dit label helemaal uit. Dat geldt zowel voor de handtassen als voor de schoudertassen en clutches. Ieder model is perfect afgewerkt. Het kleurenpalet is afwisselend en de stijl, die is werkelijk ongeëvenaard. Veilige sluitingen, sierlijke stiksels en strakke naam-opdrukken zijn echte eyecatchers.

Bekende collecties van Valentino zijn de Divina en Girello collecties. De Divina collectie omvat bijzonder elegante handtassen, die gemaakt worden met een hoogwaardige lederlook, zoals je gewend bent van Valentino. Daarbij worden uitgesproken kleuren gebruikt, zodat je eenvoudig een statement kunt maken. Ze zijn daardoor een ideale combinatie van stijl en kwaliteit, waardoor je jouw handtas beslist graag gebruikt! De tassen uit de Girello collectie van Valentino komen dan weer heel chic uit de hoek. Er wordt gebruik gemaakt van echt leer, waardoor de tassen zeer lang meegaan. De designs zien er dankzij het donkere kleurgebruik en de zilveren en gouden accenten zeer elegant uit. Dat is de kracht van de Girello tassen.

Valentino NIEUWE COLLECTIE

Niets meer missen van Valentino en altijd op de hoogte zijn van de tofste New Arrivals? Dat is mogelijk! Met de Winkelstraat.nl App op je telefoon, ben je er altijd als eerste bij. Je kunt in de applicatie namelijk aangeven wie jouw favoriete designers zijn, zodra één van hen dan een nieuw item upload, krijg je direct een melding. Hoe fijn is dat?

Valentino SALE

De kans is aanwezig dat je op Winkelstraat.nl af en toe een Valentino topper in de sale gaat vinden! Dit omdat wij samenwerken met honderden luxe boutiques. Zet je favoriete Valentino items in je wishlist en ontvang direct een melding zodra deze de sale in gaan.