Gratis verzending en retour
MENU

JorCustom Sale

(14) items

“ Rethink your clothing – make it personal – start customizing “

Lees Meer
JorCustom Sale

De geschiedenis van JorCustom

JorCustom is een modemerk dat zich richt op customizen. Zij geloven dat kleding een afspiegeling is van de persoonlijkheid en dat ieder mens zijn eigen persoonlijke look moet kunnen creëren. Daarom geven ze de (Jor)customers de mogelijkheid om te transformeren van eindgebruiker naar ontwerper of coproducent. Om dit te doen ontwikkelen ze kleding die (Jor)customers kunnen customizen, dit op een gebruiksvriendelijke en toegankelijke manier.

JorCustom is afgeleid van de term: "Your Custom'. Wat eigenlijk betekent "Custom made for you" ofwel "Op maat gemaakt voor jou". De twee namen van de oprichters Jordey en Tom worden in het logo geplaatst en met hoofdletters weergegeven.

De kenmerken van het merk zijn persoonlijkheid, onderscheidenheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit.

Jorcustom T-shirts

De T-shirts van JorCustom zijn enorm populair! Slim fit of loose fit, aan jou de keuze. De T-shirts zitten top en zijn van een uitstekende kwaliteit. Je kunt de T-shirts ook helemaal naar wens customizen. Denk aan het logo van JorCustom in jouw favoriete kleur! Je krijgt dan een speciale (afneembare) tag aan het item en daarop staat dat het item uniek is en speciaal voor jou gemaakt. Hoe tof?!

JorCustom Nieuwe Collectie

Als echte JorCustom liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

JorCustom Sale

Ben je op zoek naar kleding van JorCustom in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van JorCustom in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van JorCustom in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.