Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Filippa K Sale

(5) items

Ongecompliceerde mode met een strak en nuchter design: kwaliteit, simpliciteit en stijl staan bij Filippa K centraal. In 1993 hebben Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg het Zweedse modemerk Filippa K opgericht en is vandaag de dag een van de bekendste luxere Zweedse modemerken. Mooie stedelijke fashion voor man en vrouw is volop te vinden bij dit luxe Zweedse merk. Filippa K zorgt op ongedwongen wijze voor stijlvolle basisstukken in je garderobe. De items zijn op een tijdloze manier modieus. Samen met de accessoires en schoenen ben je in staat om een frisse en comfortabele outfit samen te stellen.

Lees Meer
Filippa K Sale

De geschiedenis van Filippa K

Filippa Knutsson richtte Filippa K in 1993 op met het idee om aankleden stressvrij te maken. Zij zag dat er behoefte was aan simpele, praktische kleding voor het echte alledaagse leven – ontworpen met evenveel aandacht voor stijl als voor comfort. Het begon allemaal aan haar keukentafel en is duurzaam uitgegroeid tot Filippa K zoals wij het vandaag de dag kennen: internationaal van geest, Scandinavisch tot diep in het hart.

De kledingstukken van Filippa K zijn gebaseerd op het minimalisme en gemak van de jaren 90, maar dan opnieuw vormgegeven voor een moderne leefstijl. Het merk laat onnodige details achterwege voor een kalme uitstraling waar je niet snel op uitgekeken raakt, langdurige stijl waar je dag na dag op terug kunt vallen. Door mode te benaderen vanuit het perspectief van de levensduur van de kleding, helpt Filippa K haar achterban om op een duurzame manier om te gaan met hun garderobes, met aandacht voor het milieu en de toekomst.

Filippa K x Duurzaamheid

Bij Filippa K geloven ze niet in compromissen als het op duurzame kleding aankomt. Sinds 1993 creëert Filippa K op een bewuste manier haar kledingstukken, met topstijl, hoogwaardige kwaliteit en perfecte pasvorm. Dit doen zij via verantwoord inkopen en ethische productie. Filippa K ziet daarnaast ook toe op bewust gebruik door mogelijkheden te bieden om haar kleding een tweede leven te geven.

Filippa K jurken

Een populair item is de Filippa K jurk! Een mooie lange jurk voor een feestje, een little black dress voor een etentje of een sweater dress voor een dag in de stad. Een jurk van Filippa K kan altijd! Een echte musthave in iedere garderobe dus.

Nieuwe Collectie

Groot liefhebber van de ontwerpen van Filippa K? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Filippa K Sale

Ben je op zoek naar mooie pieces van Filippa K in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Filippa K in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van Filippa K in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.