SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Rick Owens Sale / Dames Minirok

In een tijd waar designers op safe spelen, brengt Owens sensatie in de mode wereld door het over een compleet andere boeg te gooien. We begrijpen dat zijn laatste collectie een beetje koud is voor het dagelijks leven, maar trust us - het is draagbaar. Als je klaar bent om een trendsetter te zijn natuurlijk.

Meer
Rick Owens Sale / Dames Minirok
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Ontdek de Iconische Minirokken van Rick Owens

Een Introductie tot Rick Owens' Minirokken

Stap in de wereld van Rick Owens, waar mode meer is dan kleding; het is een artistieke expressie. Bekend om zijn avant-gardistische benadering en het breken van conventies, onderscheidt Rick Owens zich met zijn unieke ontwerpen van minirokken. Deze rokken zijn niet zomaar een deel van je garderobe, ze zijn een statement.

De Reis van Rick Owens

Rick Owens begon zijn carrière in Los Angeles, waar hij zijn eigen label lanceerde in 1994. Sindsdien heeft hij een onuitwisbare indruk gemaakt in de mode-industrie met zijn donkere, post-apocalyptische esthetiek en compromisloze kwaliteit. Elk stuk vertelt een verhaal en belichaamt een rebelse geest.

Kenmerken van de Rick Owens Minirok

De minirokken van Rick Owens zijn een toonbeeld van zijn kenmerkende stijl: rauw, edgy en altijd luxueus. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en zijde, combineren deze rokken comfort met een hoogwaardige uitstraling. De architecturale snit en asymmetrische lijnen zorgen voor een dynamische en moderne look die de vrouwelijke vormen prachtig accentueert.

Iconische Collecties

Een van de meest opvallende collecties waar de minirokken een prominente rol spelen, is de 'Plinth' collectie, waar de combinatie van textuur, vorm en functie centraal staat. Deze rokken zijn meer dan alleen kledingstukken; het zijn kunstwerken die je persoonlijke stijl definiëren.

Het Merklogo in Design

Hoewel Rick Owens bekend staat om zijn subtiele branding, is het logo vaak ingenieus verwerkt in het ontwerp van zijn kleding. Bij de minirokken kan dit terugkomen in de vorm van discreet geplaatste accenten of unieke hardware die het logo subtiel toont.

Waarom Kiezen voor een Rick Owens Minirok?

Een Rick Owens minirok is niet zomaar een aankoop; het is een investering in je garderobe. Deze rokken bieden een perfecte mix van high fashion en draagbaarheid, ideaal voor de vrouw die zich wil onderscheiden op elk moment. Ontdek vandaag nog hoe een Rick Owens minirok je look kan transformeren en je zelfvertrouwen kan versterken.