Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5
53 items

Cruyff - Heren Sneakers

Cruyff is het merk van voetballer Johan Cruyff. Het merk heeft functionele en tevens stijlvolle kleding. Cruyff wordt gedragen door vele bekende sporters en is vaak te zien op grote sportevenementen. Cruyff heeft Italiaanse invloeden doordat modeontwerper Emilio Lazzarini bij het ontwerpproces is betrokken. Kleding, schoenen en tassen van Cruyff kunnen herkend worden aan de altijd zichtbare handtekening van Johan Cruyff.

De geschiedenis van Cruyff

Als speler uit de begintijd van het profvoetbal kon Cruijff eenvoudigweg niet aan bepaalde dingen wennen. Zo werd hem bijvoorbeeld verteld wat te doen en wat hij moest dragen. Dit dagelijkse ongemak inspireerde hem in 1979 om zijn eigen verfijnde sportmerk te beginnen in Barcelona. Hij wilde oubollige sportkleding voorgoed elimineren.

In 1982 startte Cruijff een samenwerking met Emidio Lazzarini, de Italiaanse ontwerper die voor het eerst functionaliteit en elegantie introduceerde in de wereld van sportkleding.

Het merk Cruyff was in de jaren tachtig erg geliefd op de sportvelden en halverwege het decennium veroverde het merk een groot deel van de Nederlandse sportmarkt. Cruyff begon te diversifiëren en uit te breiden naar tennis, hockey en zelfs vrijetijdskleding. Cruyff won terrein en onderstreepte dit in 1988 door het Nederlandse Olympische team te kleden tijdens de zomerspelen in Seoul.

Bekende voetballers zoals Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Gerald Vanenburg, Stefan Petterson, Aaron Winter en John(ny) Bosman speelden hun beste wedstrijden op schoenen van Cruyff, ondertekend door de maestro zelf.

Cruyff en Johan Cruijff

Sommige mensen hebben 'de look', een mix van focus en absolute vastberadenheid. Het is de blik die zegt: "Ik weet wat ik wil, waar ik naartoe ga en ik weet hoe ik daar moet komen." Als een jongen wist Johan Cruijff al wat hij wilde: de beste voetballer ter wereld zijn. De rest is geschiedenis. Johan's speelstijl veroverde de hele wereld, evenals zijn combinatie van voetbal, mode en elegantie. Het was iets nieuws en compleet anders. Het was Football Luxury en zal voor altijd verbonden zijn met Cruijff.

Johan Cruijff won bijna alle grote prijzen in het voetbal. Als de grootste speler van zijn tijd werd hij toegejuicht, bewonderd, geprezen en aanbeden. Maar ondanks alle bekers en medailles is zijn ambitie nooit vervaagd. Een ware liefde voor het spel zorgt ervoor dat het vuur blijft branden, voor altijd. Deze vurige ambitie werd voortgezet in de ontwerpen voor het merk Cruyff.

De essentie van Cruyff is ontleend aan Johan's persoonlijke filosofie: 'Het leven draait helemaal om de best mogelijke versie van jezelf te worden'. Cruyff gaat over het ontdekken waar je goed in bent en het hebben van de juiste focus en vastberadenheid om er te komen.

Cruyff Sneakers

Cruyff is een lifestyle merk en de grondlegger van Football Luxury. Cruyff maakt hoogwaardige, modieuze schoenen en kleding met een luxueuze uitstraling die je het gevoel geven dat je altijd vooroploopt op de rest. De sneakers van Cruyff zijn enorm populaire en lopen heerlijk. Gemaakt voor een potje voetbal, maar ook perfect voor de alledaagse dag!

De sneakers, en andere items, van Cruyff worden ontwikkeld met een combinatie van traditioneel vakmanschap en avant-garde materialen en technieken. De Cruyff-sneakers zijn trendy, elegant en altijd onafhankelijk. Ze drukken vertrouwen, persoonlijke kracht en stijl uit.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de sneakers van Cruyff? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Cruyff Sale

Ben je op zoek naar items van Cruyff in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode kans dat je nog een item van Cruyff kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Cruyff items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan!