We openen de kast met jeans. Voor ons liggen flink wat modellen. Allemaal in andere kleurschakeringen. Van diepzeeblauw naar duifgrijs, en van stoer vaal naar robuuste gaten met loshangende draadjes. En dan hebben we het nog niet over de pasvorm gehad. Of de lengte. Ja, die Philipp Plein is wel van de jeans. Jij ook?

Van stoer naar verfijnd
Je ziet een denimbroek en je denkt meteen aan een stoere biker-look. Dat kán. Match je het lekker met een statement shirt en een leren jacket. Maar hij kan ook verfijnd ogen. We laten je zien hoe. Neem de egale lichtblauwe versie. Een essentieel item voor je garderobe, dat je het weet. Draag erop een Bretons shirt, boat shoes en een zwarte cardigan. Ziezo!

Waag het eens
Philipp Plein schenkt je een complete levensstijl. Schoenen, jassen, vesten, broeken... Enfin, het hele rataplan. Dat is smaakvol. En handig, want het matcht allemaal zo fijn. Maar ook veilig. En hé, veilig, zo iemand wil jij toch niet zijn? Dus waag het erop, stoere bink. Gooi eens wat fijn spul van de buren door je looks heen. We noemen Iceberg, Diesel, Givenchy.

(20)
Terug naar boven