Heren Schrijfwaren

Filters:
item

Er komt een periode in je leven dat je ook je schrijfwaren zorgvuldig wenst uit te kiezen. Niet alleen als schrijver zijnde, maar ook als zakenman en zelfs de social media-expert. Een pen zegt namelijk alles over jou. Van vulpen, balpen tot aan een vulpotlood: hier krijgen ze alle ruimte. Plek om te stralen met hun diepzwarte coatings, zilveren en gouden accenten en ongekend soepele schrijfkwaliteiten.

Geheim wapen
Ben jij er klaar voor om gedag te zeggen tegen de gratis reclamepennetjes? Welkom. Al is het maar een pen om de puntjes op de i te zetten, kies het exemplaar dat bij jou past. En bewaak het vervolgens als een geheim wapen. Bijvoorbeeld in de binnenkant van jouw colbert. Of in de pennenhouder van jouw Italiaans lederen ordner. Of in je aktetas, ook wel zo mooi. Wat je ook doet: pronk er maar eens flink mee.

Blauw handschrift
Montblanc, Dunhill... Dat zijn zonder twijfel de merken die goed met pennen weten om te gaan. Allemaal schrijven ze pijlsnel. Liggen ze prettig in de handen. Maar qua uiterlijk verschillen ze nogal. Kies ten eerste of jouw handschrift in blauw of zwart mag komen te staan. En daarna of een gouden, zilveren of bijvoorbeeld zwart met rode bij jouw persoonlijkheid past. Neem die dan mee.