Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Calvin Klein - Dames Boots

9 items

Calvin Klein - Dames Boots

CALVIN KLEIN is a global lifestyle brand that exemplifies bold, progressive ideals and a seductive, and often minimal, aesthetic. We seek to thrill and inspire our audience while using provocative imagery and striking designs to ignite the senses.

Calvin Klein - Dames Boots

(9)

Geschiedenis

Calvin Richard Klein is een Amerikaans modeontwerper. Samen met zijn jeugdvriend en zakenpartner Barry Schwartz richtte hij in 1968 het modemerk Calvin Klein op. Zij verkochten dit eind 2002 aan de Amerikaanse kledingmultinational Phillips-Van Heusen Corporation.

Klein studeerde af aan de Fashion Institute of Technology van New York in 1964 waarna hij zijn eigen bedrijf begon. Zijn ondergoedcollecties waren in de jaren tachtig een hit, mede door de revolutionaire advertentiecampagne met verschillende bijna-naakte modellen in exotische houdingen. De advertenties maakten wereldsterren van de afgebeelde modellen, waaronder Kate Moss, Mark Wahlberg en Christy Turlington. In zijn hoogtijdagen verkocht Calvin Klein zo'n 400.000 jeans per week.

Calvin Klein Collecties

Calvin Klein, Inc. is een van de meest vooraanstaande fashion design en marketingstudio's van de wereld. Het ontwerpt en verkoopt designer dames- en herenkleding en een reeks van overige producten die worden vervaardigd en verkocht via een uitgebreid netwerk van licentieovereenkomsten en andere wereldwijde regelingen. Merken/levensstijlen omvatten de Calvin Klein Collection, Calvin Klein Platinum Label, Calvin Klein Jeans en Calvin Klein Underwear.

Calvin Klein Uitstraling

Calvin Klein is een globale lifestyle brand dat staat voor gewaagde, progressieve idealen en een verleidelijke, en vaak minimalistische esthetiek. Calvin Klein inspireert iedereen en maakt gebruik van provocerende beelden en opvallende ontwerpen om de zintuigen te prikkelen. Met name de advertenties en campagnes van Calvin Klein doen dit goed, met de aansprekende provocerende beelden, het zwart-wit gebruik en de minimalistische elementen erin verwerkt. De Amerikaanse ontwerper past in al zijn designs minimalistische lijnen en simpele kleuren toe, zodat vorm en functie alle aandacht trekken.

Het merk heeft zijn enorme bekendheid dus mede te danken aan de sterren die in de jaren tachtig en negentig het bekende Calvin Klein ondergoed droegen. Het merk omvat echter zoveel meer dan alleen het populaire ondergoed, want ook bovenkleding, accessoires, schoenen en tassen maken onderdeel uit van de enorme collectie. Simpel en to the point, zo zou je de fashion van Calvin Klein het beste kunnen omschrijven.

Calvin Klein jurken

Dames! Prachtig om te zien én heerlijk om te dragen - de jurken van Calvin Klein. Eenvoudig en toch klassiek, Clavin Klein weet altijd de perfecte balans te vinden tussen deze twee begrippen. Iedere jurk van Calvin Klein is dus weer een feestje om te dragen en ook een feestje voor het oog. Draag één deze Calvin Klein jurken met zelfvertrouwen en een paar mooie pumps eronder en je bent het stralend middelpunt van de avond.

Calvin Klein jeans

Calvin Klein jeans zijn er zowel voor dames als heren. Een goede pasvorm en uitstekende kwaliteit zijn begrippen die een jeans van Calvin Klein prima beschrijven. Daarnaast zijn de mooie uitstraling en het eindeloze combineren van de Calvin Klein jeans ook twee belangrijke pluspunten. Ga voor chique met een blouse en loafers of voor casual met een T-shirt en (Calvin Klein) sneakers.

Calvin Klein nieuwe collectie

Calvin Klein fanaat? Altijd op zoek naar de nieuwste CK items en accessoires? Dan hebben wij hét ultieme nieuwtje voor jou. Via de Winkelstraat.nl App, te downloaden via de App Store, kun je aangeven wie jouw favoriete designers zijn, zo dus ook Calvin Klein. Zodra deze designer dan een nieuw item uploadt, krijg jij meteen een melding! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de New Arrivals van Calvin Klein! Hoe tof?

Calvin Klein sale

Als echte Calvin Klein fan wil jij natuurlijk ook wel eens een item in de sale scoren. Bij Winkelstraat.nl zie je de voorraad van honderden boutiques verspreid over de BeNeLux, daarom is de kans groot dat je bij ons af een toe een Calvin Klein item in de sale kan vinden! Zet nu gelijk je favoriete Calvin Klein items in je wishlist en ontvang een melding zodra deze de sale in gaan! Hoe handig?