MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Jacquemus / Dames Midi jurken

De inspiratie achter het merk is de romantische hoofdstad van Frankrijk: Parijs, dat eigenaar Simon al van jongs af aan fascineerde. "Als je het in Parijs kunt maken, kun je het overal maken". En dat deed hij ook. Hij besloot naar Parijs te verhuizen & zijn dromen na te jagen. Ondanks dat Jacquemus zijn modestudie niet afmaakte, heeft hij het toch zo ver weten te schoppen in het modeland. Het merk is vernoemd naar de meisjesnaam van zijn moeder, die in deze periode helaas is overleden.

Meer
Jacquemus / Dames Midi jurken
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
19 items

Ontdek de Verfijnde Elegance van Jacquemus Midi Jurken

Een Verhaal van Stijl en Vernieuwing

Stap binnen in de wereld van Jacquemus, waar mode meer is dan kleding, het is een artistiek statement. Elk ontwerp vertelt een verhaal van passie, creativiteit en de onweerstaanbare Franse charme. Jacquemus midi jurken zijn de belichaming van deze visie, waarbij elke plooi, elke naad, een ode is aan vrouwelijkheid en verfijning. De midi jurk, het kledingstuk dat zowel flair toevoegt aan formele gelegenheden als een nonchalante touch voor casual uitjes, is bij Jacquemus getransformeerd tot een kunstwerk dat je niet alleen draagt, maar ook beleeft.

De Reis van Jacquemus

Jacquemus, opgericht door de jonge ontwerper Simon Porte Jacquemus, is in korte tijd uitgegroeid van een kleine collectie tot een toonaangevend label dat de internationale catwalks verovert. Met een gevoel voor het dramatische en een onmiskenbare liefde voor de Provence, brengt Jacquemus een frisse blik op hedendaagse vrouwelijkheid naar de modeminnende vrouw. Zijn designs, vaak geïnspireerd door de natuur en de mediterrane levenswijze, zijn een eerbetoon aan zijn roots en aan sterke vrouwen overal ter wereld.

De Signatuur van Jacquemus Midi Jurken

Jacquemus midi jurken zijn vervaardigd met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Van asymmetrische snitten tot het gebruik van luxe stoffen zoals linnen en zijde, elke jurk is een meesterstuk. Het kleurenpalet varieert van aardse tonen tot levendige kleuruitspattingen, perfect voor diegene die durft op te vallen. De snit is altijd flatterend, ontworpen om de vrouwelijke vormen te omarmen en te accentueren, terwijl comfort nooit uit het oog verloren wordt.

Iconische Collecties

Bekende collecties zoals 'La Montagne' en 'Le Coup de Soleil' hebben de fashion wereld op z'n kop gezet met hun innovatieve benadering van de midi jurk. De jurken uit deze collecties zijn verrijkt met een mix van speelse details en strakke lijnen, wat typisch Jacquemus is. De iconische 'La Robe Bellou' of 'La Robe Saudade', zijn slechts enkele voorbeelden van midi jurken die snel uitgroeiden tot favorieten onder modeliefhebbers en beroemdheden.

Het Jacquemus Logo

Subtiele branding is kenmerkend voor Jacquemus. Het logo wordt vaak discreet geïntegreerd, zoals bij de 'La Robe Alassio', waar het verscholen zit in een kleine gouden gesp. Deze subtiele toevoegingen versterken het luxegevoel en zorgen ervoor dat elke jurk onmiddellijk herkenbaar is als een echt Jacquemus-ontwerp.

Een Investering in Schoonheid

Een Jacquemus midi jurk is meer dan een aankoop, het is een investering in tijdloze stijl. Het is een statement van zelfexpressie en een teken van goede smaak. Wacht dus niet langer en geef jouw garderobe een vleugje Jacquemus. Ontdek de collectie vandaag nog en vind de midi jurk die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw schoonheid versterkt. Laat jezelf zien aan de wereld, precies zoals jij bent: uniek, stijlvol en onvergetelijk.