MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Balmain / Dames Midi jurken

Geraffineerde en elegante mode van het Franse modehuis Balmain. Je kunt je er dagenlang aan vergapen. Prachtige stoffen en vrouwelijke silhouetten, Balmain kleding geeft je een onweerstaanbare look! Jurken, blazers, pantalons, blouses, voor de mooiste kleding kies je voor Balmain! Franse exclusiviteit. Pierre Alexandre Claudius Balmain was het grote brein en de oprichter van het modelabel Balmain. In 1945 was zijn eerste collectie een feit. Tegenwoordig is Balmain een wereldwijd gerespecteerd modelabel die nog altijd hoge ogen weet te gooien met vernieuwende en bijzondere collecties. Balmain kleding, nu bij Winkelstraat.nl.

Meer
Balmain / Dames Midi jurken
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
49 items

Ontdek de Verfijnde Elegance van Balmain Midi Jurken

Een Symbool van Luxe en Raffinement

Stel je voor: je stapt binnen op een evenement en alle ogen zijn op jou gericht. Dat is het effect van een Balmain midi jurk. Deze stijlvolle creaties zijn het toonbeeld van luxe en verfijning, en ze stralen een onmiskenbare allure uit die je nergens anders vindt. Balmain, een merk dat bekend staat om zijn krachtige silhouetten en weelderige details, zet met zijn midi jurken de standaard voor hedendaagse glamour.

De Rijke Geschiedenis van Balmain

Sinds de oprichting in 1945 door Pierre Balmain, is het huis Balmain uitgegroeid tot een iconisch mode-imperium. De visie van Pierre op 'nieuwe Franse stijl' heeft het merk een onberispelijke reputatie bezorgd in de wereld van haute couture. Door de jaren heen heeft Balmain zich ontwikkeld met een moderne twist, maar heeft altijd de kernprincipes van innovatie en luxe behouden.

De Kunst van Balmain Midi Jurken

Een Balmain midi jurk is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een kunstwerk. Met hun kenmerkende nauwsluitende silhouetten, militaire invloeden, en verleidelijke gouden knopen, zijn deze jurken onmiskenbaar Balmain. De hoogwaardige stoffen en het vakmanschap waar Balmain om bekend staat, zorgen ervoor dat elke jurk een meesterwerk is van design en comfort.

Iconische Collecties om van te Dromen

Balmain's midi jurken verschijnen regelmatig in de spotlights van de modewereld. Van de bejubelde 'Jolie Madame' collectie, die het merk in de jaren '50 op de kaart zette, tot de hedendaagse collecties die de catwalks sieren, Balmain blijft vernieuwen. De recente collecties benadrukken krachtige schouders en zijn verrijkt met luxe borduursels, die elke drager een gevoel van zelfvertrouwen en elegantie geven.

Het Embleem van Elegance

Elke Balmain midi jurk is subtiel versierd met het herkenbare logo, vaak ingeweven in de stof of als een chic detail op de knopen. Dit logo staat symbool voor de prestigieuze geschiedenis en het vakmanschap van het merk, en zorgt ervoor dat je met een Balmain jurk een statement maakt van pure klasse.

Laat Jezelf Stralen met Balmain

Investeer in een stukje modegeschiedenis met een Balmain midi jurk en voeg een vleugje Parijse chic toe aan je garderobe. Of je nu kiest voor een tijdloos zwart model of een opvallend nieuw ontwerp, Balmain's midi jurken zijn een ode aan vrouwelijkheid en kracht. Ontdek nu de collectie en ervaar de magie van Balmain.