MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Bottega Veneta / Dames Donsjassen

Discretie, kwaliteit en vakmanschap - Bottega Veneta heeft sinds de oprichting in Vicenza in 1966 een nieuwe standaard van luxe gecreëerd. Bottega Veneta is onlangs uitgegroeid tot een van 's werelds meest vooraanstaande luxemerken. Het beroemde motto van het bedrijf, 'When your own initials are enough', drukt een filosofie van individualiteit en vertrouwen uit die nu van toepassing is op een reeks producten, waaronder confectiekleding voor dames en heren, mooie sieraden, meubels en meer. Terwijl Bottega Veneta blijft groeien, zijn de kwaliteiten die het definiëren onveranderlijk: uitstekend vakmanschap, innovatief design, eigentijdse functionaliteit en materialen van de hoogste kwaliteit.

Meer
Bottega Veneta / Dames Donsjassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

Omarm Luxe en Comfort met Bottega Veneta Dames Donsjassen

Een Warme Uitnodiging naar Luxe

Als de koude dagen naderen en je verlangt naar warmte zonder in te boeten aan stijl, dan zijn de donsjassen van Bottega Veneta de perfecte toevlucht. Dit iconische kledingmerk, bekend om zijn subtiele luxe en onberispelijk vakmanschap, biedt een collectie jassen die meer zijn dan alleen een schild tegen de kou; ze zijn een omhelzing van comfort en een statement van klasse.

De Erfenis van Bottega Veneta

Bottega Veneta, opgericht in 1966 in Vicenza, Italië, heeft een diepgewortelde geschiedenis van het verfijnen van luxe leerwaren. Met de beroemde 'intrecciato' weeftechniek en een filosofie die rust op discrete luxe, heeft het merk een opmerkelijke niche in de modewereld gecarveerd. De dames donsjassen collectie is een weerspiegeling van deze erfenis, waarbij elk stuk het verhaal van vakmanschap en tijdloze elegantie vertelt.

Kenmerkende Elegantie in Elke Vezel

Elke donsjas van Bottega Veneta is een toonbeeld van de toewijding aan kwaliteit en design. Kenmerkend voor het merk zijn de sublieme materialen en de zorgvuldige aandacht voor details. De jassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige dons en veren, waarbij functionaliteit en fashion samensmelten tot een harmonieus geheel. De snit is altijd modern en verfijnd, zodat je niet alleen beschermd bent tegen de elementen, maar ook een verfijnde uitstraling hebt.

Iconische Collecties, Tijdloze Stijl

De dames donsjassen van Bottega Veneta zijn te vinden in diverse collecties, elk met een eigen karakter. Van de klassieke effen kleuren die de elegantie van het merk uitstralen tot de meer gedurfde ontwerpen die een knipoog geven naar de hedendaagse trends. Elke jas is een belofte van warmte en stijl, waarmee je onberispelijk voor de dag komt, seizoen na seizoen.

Het Vleugje Bottega Veneta Identiteit

De donsjassen van Bottega Veneta zijn vaak subtiel versierd met het kenmerkende merklogo. Dit kan een fijn detail zijn, zoals een ingetogen logo op de knopen of ritsen, of de bekende 'intrecciato' patroon dat subtiel in de voering of de buitenkant is verwerkt. Het zijn deze details die de jassen een extra laag van verfijning en merkherkenning geven.

Waarom Kiezen voor Bottega Veneta Donsjassen?

Kiezen voor een donsjas van Bottega Veneta is een investering in je garderobe waar je geen spijt van zult krijgen. De combinatie van Italiaans vakmanschap, tijdloze stijl en praktisch comfort maken deze jassen tot een essentieel item voor de koude dagen. Of je nu een wandeling maakt door de stad of een avondje uitgaat, een Bottega Veneta donsjas voegt een laag van luxe toe aan elke outfit. Laat je dus verleiden door de warme omhelzing van Bottega Veneta en voeg een vleugje Italiaanse klasse toe aan je wintergarderobe.