SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

MM6 Maison Margiela / Dames Donsjassen

Innovatief, intens qua kleur en nooit saai: meet MM6 Maison Margiela, het high-end label onder leiding van John Galliano. Kies voor dit merk als verrassing jouw ding is. Als je het lef hebt om te knallen met nieuwe silhouetten, pittige tinten of interessante materialen. Noem het grafisch, noem het high-impact: of je nu een instapschoen, een leren jurk of een ceintuur van MM6 draagt - niemand kan nog om jou heen.

Meer
MM6 Maison Margiela / Dames Donsjassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

MM6 Maison Margiela Donsjassen: Een Fusion van Comfort en Couture

Een Toonbeeld van Luxe en Innovatie

Stel je voor dat je de kou trotseert, gehuld in een donsjas die niet alleen warmte biedt, maar ook een uitspraak doet over jouw gevoel voor mode en luxe. De donsjassen van MM6 Maison Margiela zijn meer dan alleen bovenkleding; ze zijn een manifestatie van gedurfd design gecombineerd met praktische elegantie. Het merk, bekend om zijn deconstructivistische aanpak en avant-gardistische esthetiek, tilt de alledaagse donsjas naar een hoger niveau, waarbij vorm en functie samensmelten tot iets werkelijk uitzonderlijks.

De Evolutie van Maison Margiela

MM6 Maison Margiela, het eigentijdse zusje van het befaamde Maison Margiela, werd in 1997 opgericht door de Belgische ontwerper Martin Margiela. Het staat bekend om zijn onconventionele ontwerpen en experimentele benadering van mode. De donsjassen van deze lijn zijn een ode aan de rijke geschiedenis van het merk, waarbij elk stuk een echo is van de innovatieve geest die Margiela's werk sinds het begin heeft gedefinieerd.

Kenmerkende Eigenschappen van MM6 Donsjassen

De donsjassen van MM6 Maison Margiela onderscheiden zich door hun unieke silhouetten en aandacht voor detail. Ze zijn niet alleen gemaakt van premium materialen en geïsoleerd met de fijnste dons, maar vertonen ook de kenmerkende twist van het merk: asymmetrische lijnen, oversized vormen en herinterpretaties van klassieke stijlen. Deze jassen zijn ontworpen om te verrassen en te verleiden, terwijl ze toch praktisch blijven in koude weersomstandigheden.

Iconische Collecties

Van de revolutionaire 'Inside Out' collectie tot de recente 'Oversized' lijn, MM6 heeft altijd de grenzen van traditionele donsjassen verlegd. De 'Deconstructed' serie, waarbij traditionele patronen opnieuw zijn bedacht en verbouwd, is een ander bewijs van hun vakmanschap en innovatieve benadering van mode. Elke collectie is een testament van MM6's voortdurende streven naar het herdefiniëren van haute couture.

Het Iconische Merklogo

MM6 Maison Margiela staat bekend om zijn subtiele branding, en de donsjassen zijn geen uitzondering. Vaak vind je het logo discreet verwerkt als een naad of tag, wat een statement van ingetogen luxe maakt. Deze aanpak zorgt ervoor dat het design van de jas zelf de hoofdrol speelt, terwijl het logo een stille bevestiging is van authenticiteit en kwaliteit.

Jouw Uitnodiging tot Uitmuntendheid

Een MM6 Maison Margiela donsjas is niet zomaar een aankoop; het is een investering in je garderobe en je persoonlijke stijl. Deze jassen belichamen de essentie van moderne luxe en bieden een ongeëvenaarde combinatie van comfort, kwaliteit en stijl. Durf jij jezelf te onderscheiden met een MM6 donsjas? Ontdek de collectie vandaag nog en omarm de kunst van avant-garde mode die je warm houdt, seizoen na seizoen.