MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

COURREGES / Dames Broeken

Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
15 items

Ontdek de Iconische Damesbroeken van COURREGES

Een Stap Vooruit in Mode met COURREGES Damesbroeken

Ben je klaar om je garderobe te transformeren met broeken die zowel tijdloos als revolutionair zijn? COURREGES, het merk dat bekend staat om zijn grensverleggende benadering van mode, biedt damesbroeken die een statement maken. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een manifest van stijl, innovatie en vrouwelijke kracht. Verken hoe COURREGES zich onderscheidt met broeken die elegantie en moderniteit met elkaar verweven.

De Evolutionaire Reis van COURREGES

COURREGES, opgericht in 1961 door André Courrèges, heeft een rijke historie van het doorbreken van modeconventies. Zijn visie op futuristische kleding en de introductie van de minirok brachten een revolutie teweeg in de Parijse modewereld. Met een erfgoed dat staat voor innovatie, blijft COURREGES vandaag de dag synoniem met avant-garde mode en is het een embleem voor diegenen die durven te dromen en te dragen.

De Signatuur van Stijl en Kwaliteit

Elke broek van COURREGES is een liefdesbrief aan kwaliteit en design. Van de keuze voor luxueuze materialen tot de precisie van de snit, elke broek is een kunstwerk. De broeken zijn ontworpen met een focus op strakke lijnen en minimalistische esthetiek, maar verrassen ook met speelse details en innovatieve silhouetten. Ze zijn niet alleen een mode-uiting, maar ook een belofte van duurzaamheid en comfort.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

COURREGES heeft diverse collecties die de modewereld hebben beïnvloed. Van de revolutionaire Space Age-collectie tot de hedendaagse interpretaties die de essentie van het merk behouden; elke lijn biedt iets unieks. De damesbroeken variëren van high-waisted flares tot strakke pantalons, waardoor er voor elke gelegenheid en elke persoonlijkheidsuitdrukking een perfecte match is.

Een Logo dat Spreekt zonder Woorden

Het kenmerkende logo van COURREGES, vaak subtiel maar altijd onmiskenbaar, voegt een extra dimensie van luxe toe aan hun broeken. Het is zorgvuldig geïntegreerd in het ontwerp, of dat nu op een achterzak is geborduurd of als een discrete hardware-accent. Het logo staat als symbool voor de avant-garde geest en de uitmuntendheid in vakmanschap die het merk uitstraalt.

De Ultieme Uiting van Jouw Stijl

Het dragen van een COURREGES broek is meer dan een fashion statement; het is een uiting van jouw persoonlijke stijl en waardering voor mode als kunstvorm. We nodigen je uit om de collectie te ontdekken en te ervaren hoe een COURREGES broek niet alleen je outfit, maar ook je houding naar een hoger niveau tilt. Trakteer jezelf op een stukje modegeschiedenis en voel je elke dag weer krachtig en stijlvol.