Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of

Filling Pieces Sale

(22) items

Filling Pieces is een in Amsterdam gevestigd schoenen label, opgericht door Guillaume Philibert. De uitdaging en kans die Guillaume zag in het feit dat er weinig betaalbare sneakers van hoge kwaliteit waren. Dit maakte het dat Guillaume, tijdens zijn studie architectuur, zelf een unieke sneaker ging ontwerpen. Hij miste exclusiviteit in de high-end markt, maar bij sneakers miste hij de luxury-feel. Er was geen merk wat daartussen zat. Qua prijsklasse, qua kwaliteit en qua exclusiviteit. Aan het einde van datzelfde jaar werd de eerste collectie van Filling Pieces geboren. Filling Pieces is uitgegroeid tot een exclusief modelabel voor dames en heren dat wordt gerockt door celebs wereldwijd.

Lees Meer
Filling Pieces Sale

Amsterdam

Overal waar Filling Pieces staat, zie je ‘Amsterdam’ er vaak naast staan. Die twee zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden volgens Guillaume. Hij is zelf dan ook een echte Amsterdamse jongen, die ’s ochtends graag croissantje en kopje koffie haalt en langs de grachten naar zijn kantoor loopt. Amsterdam staat lijnrecht tegenover bijvoorbeeld Dubai en LA, waar Guillaume ook vaak te vinden is. Het hoofdkantoor is echter in Amsterdam en Guillaume werkt graag met Amsterdamse mensen. Het creatieve/marketing gedeelte wordt bij Filling Pieces ingevuld door jonge guys. Door deze jonge guys in zijn team blijft Guillaume altijd up-to-date van wat er gebeurt, artiesten die upcoming zijn en van wat er populair is binnen zijn doelgroep.

High end sneakers

De Filling Pieces schoenen worden geproduceerd in Portugal. De sneakers zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en vullen precies het gat dat Guillaume gevonden had. Het gat tussen de ‘gewone’ sneakers en de veel te dure, niet exclusieve, sneakers. De dames en heren sneakers van Filling Pieces stralen kwaliteit uit en zijn betaalbaar. Dus ben jij op zoek naar een kwalitatieve, luxe en toch betaalbare sneaker? Dan zijn sneakers van Filling Pieces perfect voor jou!

Retail

Guillaume heeft een merk neergezet in plaats van een schoen gemaakt. Zijn schoenen liggen namelijk in gevestigde winkels en departmentstores en dit is echt niet zo makkelijk. Toch is dit heel belangrijk, vindt Guillaume, want er zijn nog steeds veel mensen die langs winkels gaan, producten willen passen. Zelf is Guillaume een echte fan van online shoppen. En laat online shoppen nou natuurlijk net zijn waar Winkelstraat.nl om draait. Een aangenaam feit is dat op Winkelstraat.nl de collecties van honderden high-end luxury fashion boutiques worden getoond, waardoor er genoeg schoenen van Filling Pieces te vinden zijn.

Filling Pieces sale

Wil je de luxe dames of heren sneakers van Filling Pieces aanschaffen voor een nóg betere prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met enige regelmaat zijn een aantal sneakers van Filling Pieces afgeprijsd. Omdat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een uniek product kan scoren in de Filling Pieces sale. Echter is het altijd de vraag welke maten en soorten er dan nog zijn, dus mocht je één bepaald item echt graag willen kopen, dan raden wij je aan om hier snel mee te zijn. De sneakers van Filling Pieces gaan namelijk ieder seizoen weer hartstikke snel!

Instagram

Op Instagram documenteert Guillaume Philibert zijn avonturen, waar je ook kan zien dat celebs als Lewis Hamilton en Martin Garrix zijn kleding en schoenen dragen. Ook zie je behind the scenes beelden van de designstudio en Guillaume's reizen naar onder andere Dubai. Zeker een aanrader om te volgen!