CP Company Sale

Mannen in uniform zien er goed uit en dat weten ze bij CP Company ook. Deze Italiaanse kledingmaker begon in 1975 met het maken van uniforms en werkkleding, maar brengt nu ook vrijetijdskleding op de markt. De stoere kleding is gemaakt van stevige en duurzame materialen en met het gebruik van de nieuwste technische innovaties. CP Company staat garant voor een exclusieve en individuele kledingstijl die je persoonlijkheid benadrukt. De oorsprong in uniformen en werkkleding blijft daarnaast altijd duidelijk zichtbaar.

Meer
CP Company Sale

308 items

1 / 6
We hebben 308 CP Company items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve CP Company updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve CP Company updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de CP Company sale?

Als je items van CP Company in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van CP Company start.

Waar koop je CP Company?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk CP Company welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.